| 
					Ranking P4P forum Bokser.org - I Edycja
				 | 
| 
					22-07-2013, 12:05 PM 
| 
 | |||
| RE: Ranking P4P forum Bokser.org - I Edycja 
					Ludzie tam ładnie skaczą ze swoimi opiniami    Mają trochę racji i piszą też troche głupot  w końcu forum sie w coś zaangażowało. "..Ja też przesiedziałem życia część gdzieś na ławce więc wiem że powstanie z niej wcale nie jest łatwe..." | |||
| 
					22-07-2013, 01:10 PM 
| 
 | |||
					Gdyby wszyscy wiedzieli że AFPL dorzucił swoją dyche to wszystko by sie wszystkim podobało    "..Ja też przesiedziałem życia część gdzieś na ławce więc wiem że powstanie z niej wcale nie jest łatwe..." | |||
| 
					22-07-2013, 01:57 PM 
| 
 | |||
					@Sander Z innej beczki, jestem po prostu ciekawy bo wiem, że ktoś taki skontaktował się z Leszkiem w sprawie rankingu. A co do kontaktu z Leszkiem to nie mam takowego, jedynie mam go w znajomych na FB i tam się z nim kontaktuje. Bezpośredniego maila do niego nie mam. | |||
| 
					22-07-2013, 02:08 PM 
| 
 | |||
					Proponowalbym przeniesc rozmowe do offtop, bo sami  rekalmujemy merytoryczny poziom forum, a robimy bajzel. Druga sprawa, ze to jak ktos sie nazywa prywatnie, nie powinno byc poruszane na forum publicznym.
				 ![[Obrazek: Putin+bitch+slaps+hillary+hillary+clinto...430740.gif]](http://new1.fjcdn.com/gifs/Putin+bitch+slaps+hillary+hillary+clinton+started+a+war+of_47dd2b_5430740.gif) | |||
| 
					22-07-2013, 02:30 PM 
| 
 | |||
					Dobra ja usuwam te dwa posty. A co do rankingu to póki co nikt nowy nie wpadł jeszcze chyba.. | |||
| 
					22-07-2013, 07:40 PM 
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-07-2013 07:40 PM przez Adammobp.)
| 
 | |||
					Hejtują nasz ranking - i dobrze. To znaczy, że jest zainteresowanie. Czuję się zaskoczony, bo myślałem, że w dupie będą nas mieli (i redakcja i użytkownicy-trolle).
				 ![[Obrazek: g.jpg]](http://emusite.pl/g.jpg)  | |||
| 
					22-07-2013, 07:48 PM 
| 
 | |||
					Ta, ale nawał nowych użytkowników trzeba przyznać...
				 | |||
| 
					22-07-2013, 07:55 PM 
| 
 | |||
					Też jestem bardzo zaskoczony. Spodziewałem się, że będzie trochę ponad 20 komentarzy przy dobrych wiatrach, a tutaj prawie 60. Do tego ranking był chyba dzisiaj najbardziej komentowanym wątkiem. Zaskoczony jestem też kontrowersjami (tym lepiej, że są) o Marqueza i Kliczków. Widać bracia (HW?) ostro na propsie na głównej. Komentarze były różne od kilku całkiem merytorycznych, po (pisząc dyplomatycznie) "mało rozsądne" - cepiarz Froch ^^
				 | |||
| 
					22-07-2013, 08:59 PM 
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-07-2013 09:00 PM przez BESTIA.)
| 
 | |||
					AdamekFightPL Nawał userów to jest codziennie dziś około 50, szkoda że większość nie napisze nawet 1 posta. | |||
| 
					23-07-2013, 08:14 AM 
| 
 | |||
| RE: Ranking P4P forum Bokser.org - I Edycja (22-07-2013 08:59 PM)BESTIA napisał(a): Nawał userów to jest codziennie dziś około 50, szkoda że większość nie napisze nawet 1 posta.E tam, my tam się nie mamy czym przejmować, właścicielami forum nie jesteśmy. Na forum i tak dobrze jest. ![[Obrazek: g.jpg]](http://emusite.pl/g.jpg)  | |||
| 
					« Starszy wątek | Nowszy wątek »
				 | 
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości