Ranking P4P forum Bokser.org
|
09-11-2015, 04:52 PM
|
|||
|
|||
RE: Ranking P4P forum Bokser.org
@Wietnam
Tym postem powyżej to normalnie znokautowałeś naszego moderatora . @Gogolius broń sie! |
|||
09-11-2015, 05:01 PM
|
|||
|
|||
taka prawda , nie muśimy się we wszystkim rozumieć, jak w małżeństwie
|
|||
09-11-2015, 05:04 PM
|
|||
|
|||
LOL.
Wyjasnij Gogolius najpierw jakimi kryteriami sie kierowales, bo w innym razie bedziesz czytac, ze Williams oficjalnie wygral z Lara, albo ze powinienes umieszczac w rankingu gosci ktorych nie widziales nawet nigdy na oczy. Grunt zeby na boxrec bylo duzo napisane, po co znac bokserow ktorych wrzucasz do dyszki? |
|||
09-11-2015, 05:41 PM
|
|||
|
|||
Wietnam dajze spokoj.
Przeciez lara williams to jest jeden z najwiekszych walow tej dekady. Ciezko tam znalezc 5 rund dla punishera nie mowiac o 7. Z rudym lara rowniez wygral -wg mnie - bezproblemowo - mialem 8-4 dla kubano. Okej zeby nie bylo ze tylko sie przypierdalam dam swoja dyszke. 1 Gonzalez 2 Kovalev 3 ggg 4 pac 5 kliczko 6 bradley 7 lara 8 cotto 9 garcia 10 uchiyama Ward i rigo ze wzgledu na kiepska aktywnosc narazie poza 10. Uwagi mile widziane https://www.youtube.com/watch?v=3rq8iKZnRyc |
|||
09-11-2015, 07:02 PM
|
|||
|
|||
Oficjalnie Lara ma dwie porażki w rekordzie
Proste. Co z tego że ty widźiałeś zwyćięstwo Lary czy inni,. Niebawem ja zaaktualizuje swój ranking. |
|||
09-11-2015, 07:33 PM
|
|||
|
|||
Wietnam bylby zapewne(??) jedynym z nielicznych na tym forum, ze po Bradaley vs Manny I dal wyzej Tima od Mannego. No skoro przegral to przegral. Po co ogladac boks i rozrozniac wal od sprawiedliwego werdyktu? Co z tego, za caly swiat widzial walek, jak boxrec podaje inaczej.
|
|||
09-11-2015, 08:00 PM
|
|||
|
|||
Możesz jaśniej bo nie rozumiem
Inni zapewne też nie. |
|||
09-11-2015, 08:14 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-11-2015 08:15 PM przez Krzych.)
|
|||
|
|||
Czyli nie wysyła mi postów jak piszę z telefonu. Chyba z 10 minut pisałem posta na tym telefonie, a tu nic... Ehhh, chyba pora przestać sprzedawać telefony z przedłużenia umowy i jakiś sobie zostawić. Tylko że sentyment nie pozwala...
|
|||
09-11-2015, 08:14 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-11-2015 08:18 PM przez Wietnam.)
|
|||
|
|||
Wałek był,to jednak nie zmienia tego
że w rekordzie ma dwie porażki . What the hell,dlaczego Lary nie ma na czołowych miejscach w rankingach wielu ekspertów i portali,? Wytłumacz mi to bmh, w dupie z Boxrec,. |
|||
09-11-2015, 08:20 PM
|
|||
|
|||
@wietnam
Jeśli dla ciebie ta oficjalna porażka i nie widzisz że to był ohydny wał to albo za bardzo wierzysz w sędziów, albo po prostu tej walki nie oglądałeś. Nie trzeba być specem- ba nie trzeba nawet oglądać tej walki z ołówkiem i kartką w ręce żeby wiedzieć kto tam był zwycięzcą. Przecież Paul łykał tam kontry Lary aż miło samemu tylko prując powietrze, ew trafiając jak obaj byli w zwarciu. Walka Alvarez FMJ była bliska co nie? Jedna pani nawet dała tam remis https://www.youtube.com/watch?v=3rq8iKZnRyc |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości