David Haye vs Tyson Fury
|
12-07-2013, 01:48 PM
|
|||
|
|||
RE: Haye vs Fury Oficjalnie
@BESTIA
Wersja ze smrodem na ringpolska moim zdaniem była lepsza |
|||
12-07-2013, 01:55 PM
|
|||
|
|||
Nie wbijałem jeszcze dzisaj na RP.
|
|||
12-07-2013, 02:12 PM
|
|||
|
|||
@BESTIA
Nie szkodzi bo tekst pojawił się jeszcze wczoraj. |
|||
12-07-2013, 07:03 PM
|
|||
|
|||
bokser.org
- Cieszę się, że ta mała dziwka podpisała kontrakt. Jestem tym szczerze zdziwiony - powiedział Tyson Fury (21-0, 15 KO), który najwyraźniej nie może się doczekać wrześniowego pojedynku z Davidem Haye'em (26-2, 24 KO). Mierzący 206 cm wzrostu Fury zapowiada, że z łatwością pokona "Hayemakera" i zakończy jego karierę, a potem zajmie się braćmi Kliczko, którzy i tak go od dawna unikają. - Haye to tylko mała dziewczynka, którą interesują sława i pieniądze. Mnie nie obchodzi życie celebryty, chcę tylko walczyć. Po tej walce on nie będzie miał dokąd pójść, będzie skończony. To może być ostatnia walka Haye'a, a dla mnie to tylko początek drogi po tytuł mistrza świata wszechwag. Jeśli ktoś może ciągnąć brytyjski boks, to jestem to ja - powiedział Fury. |
|||
13-07-2013, 12:25 PM
|
|||
|
|||
Dla mnie tyson to błazen. Te teksty do Lennoxa i to jego zgrywania nie da sie nawet skomentować.
To że ma imie jak nazwisko legenda to nie znaczy że on też będzie taki Hapragan Mam nadzieje że Haye utrze mu nosa . David to znakomity bokser. Nie brakuje mu nic na braci ale jedną szanse już miał. "..Ja też przesiedziałem życia część gdzieś na ławce więc wiem że powstanie z niej wcale nie jest łatwe..." |
|||
13-07-2013, 01:50 PM
|
|||
|
|||
Ja tam kibicuje Furemu, wprowadza troche ozywienia w HW.
|
|||
11-08-2013, 09:02 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-08-2013 09:41 PM przez Sander.)
|
|||
|
|||
Tyson w formie, lubię tego suk***yna
bokser.org - Jeśli dostanę w twarz i poczuję się zraniony, uderzę się w piersi i powiem "dawaj, ku***, znokautuj mnie, jestem gotowy!". Jestem prawdziwym wojownikiem. |
|||
11-08-2013, 09:06 PM
|
|||
|
|||
@Sander
Wariat. Pozytywny gość, gdyby tylko tak tych swoich rywali nie lekceważył i nie nazywał kolegów cipami itd... |
|||
11-08-2013, 09:44 PM
|
|||
|
|||
Inni za to przesadzają z pucowaniem i byle buma traktują jak wielkie wyzwanie. Fury jest szczery przynajmniej i naprawdę zdaje się wierzyć w to co mówi.
|
|||
11-08-2013, 11:09 PM
|
|||
|
|||
Najlepsze jest to,że Fury tymi tekstami robi zwyczajnie wokół siebie szum i sprawia,że ciągle ktoś albo coś o nim mówi.Chociaż błaznem to on raczej nie jest z wyboru,ale czasem lubię się pośmiać z tych jego proroczych wypowiedzi
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 13 gości