Bernard Hopkins
|
14-06-2013, 05:58 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-06-2013 05:59 PM przez redd.)
|
|||
|
|||
RE: Bernard Hopkins
Walki z Hopkinsem są o tyle ryzykowne, że on potrafi naprawdę złamać swojego rywala psychicznie. A to jest zdecydowanie gorsze niż potencjalne obrażenia fizyczne. Już jeden młody, zdolny puncher miał odprawić dziadka Hopkinsa w krainę wiecznych łowów, a skończyło się na deklasacji i równi pochylej kariery.
|
|||
14-06-2013, 06:08 PM
|
|||
|
|||
@Metzger
O Campillo wiele mówi jego ostatnia walka, z Kowaliewem - Hiszpan został wręcz zdeklasowany i przegrał przed czasem. Moim zdaniem, jeśli Gabriel nie jest jeszcze past prime, to pokona Fonfarę na punkty (oczywiście zakładając, że nie będzie żadnego wałka). |
|||
18-06-2013, 08:35 PM
|
|||
|
|||
Federacja IBF, wyznaczyla na pretendenta do walki z Hopkinsem-Kowaliewa. Mam nadzieje, ze Kat, slynacy z niebywalej odwagi, szybko wykalkuluje sobie, ze wiek+duze ryzyko porazki+rywal malo znany= slby dill, i odpusci sobie taki pojedynek.
![]() |
|||
19-06-2013, 02:03 PM
|
|||
|
|||
Ja bym chętnie zobaczył Kowaliewa z Hopkinsem, ale jak piszesz, nie ma to starcie sensu dla Kata. Rosjanin jest niebezpieczny, ryzyko porażki spore, a i przeciwnik niezbyt znany. Już chyba nawet ludzie Hopkinsa kombinują coś, by walki nie było.
|
|||
21-06-2013, 06:55 AM
|
|||
|
|||
Murat jednak ma dostać wizę zaś Kowaliew ma zawalczyć z Cleverly'm.
|
|||
16-01-2014, 01:52 PM
|
|||
|
|||
"Twój" Hopkins @BMH ani myśli kończyć kariery a wprost przeciwnie - unifikacja z Szumenowem coraz bliżej...
Ma facet zdrowie ![]() |
|||
16-01-2014, 02:47 PM
|
|||
|
|||
Idealne rozwiazanie, na glownej napisalem swoje zdanie: Shumenov nie ma szans i jesli tylko nie stanie sie cud i Hopkins sie posypie przez wiek to wysoka wygrana na punkty jest praktycznie pewna.
Bernard jest po prostu niesamowity i zrobi z Shumenovem co chce. Taka ma opinia ; ) |
|||
16-01-2014, 04:57 PM
|
|||
|
|||
Shumenov to czołówka tej wagi i całkiem solidny bokser więc wygrana Hopkinsa to wcale nie jest oczywistość co nie zmienia faktu, że jest faworytem i w wieku 49 lat jest fenomenem.
Pomyślcie tylko co by było gdyby stary Hopkins zunifikował półciężką ![]() |
|||
16-01-2014, 05:52 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-01-2014 01:54 AM przez BMH.)
|
|||
|
|||
Z takich bokserow ktorych ogladalem za swojego zycia, to zdecydowanie Hopkins i Roy to moja czolowka P4P all time. Jeden i drugi bedzie mial w moim rankingu pewne miejsce w top 10/15/20(musialbym na spokojnie wszystko przemyslec). Oczywiscie zostaje jeszcze fanomenalny Floyd. Nie wiem jak wy, ale ja, to jestem niemal pewny, ze i on musi znalezc swojego pogromce.
![]() Royowi, jak siadla dynamika, spadla szybkosc, to przestal istniec. Hopkins mimo wyraznego past, wciaz trzyma poziom, walczy zajebiscie ekonomicznie i cwanie.. ma mega wysokie ringowe IQ.. kiedy ktos mu powaznie zagrozil? Dla mnie wlasnie on i Mayweather, to takie typki co mimo, ze juz wyraznie fizycznie past prime, to wciaz wszystko nadrabiaja inteligancja i doswiadczeniem... roznego rodzaju sztuczkami. Stawiam, ze "Kat"/"Obcy"(bo juz nie wiem jak mam o nim pisac..?) wypunktuje Szumenowa, ale mam na uwadze, ze to jednak 49 latek... czasami same umiejetnosci zawodza, a czlowieka lapie wyraznie wiek. Ja juz od niego nic nie wymagam, nich obija sobie Muratow, czy Szumenowow. Nie mam cisnienia na walke z Kovalevem, czy Adonisem. Tylko znajac "dziadka" to zanim sie pozegna z ringiem, to sprobuje raz jeszcze zszokowac swiat. Jednym slowem... Wariat! ![]() |
|||
16-01-2014, 08:16 PM
|
|||
|
|||
BMH
Będzie druga część kariery Hopka(no chyba że już jest gdzieś)?:)Fajnie się to czyta ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 13 gości