Krzysztof Włodarczyk
|
24-09-2012, 09:14 AM
|
|||
|
|||
RE: Krzysio Włodarczyk
Fajnie się Krzysztof pokazał. Przyjął parę mocnych sztuk,do tego świetne kontry,lewy prosty-BRAWO KRZYSZTOF
|
|||
24-09-2012, 06:18 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-09-2012 06:18 PM przez Jerome.)
|
|||
|
|||
W którymś dziale mówiłem o tym, że Krzysztof to dla mnie najlepiej wyszkolony Polak i może nawet najlepiej wyszkolony Cruiser. Udowodnił mi to tą walką. Byle jab Palaciosa lądował na gardzie. W bodajże drugiej rundzie kontra bezpośrednim prawym też zrobiła wrażenie. Wszystko byłoby idealne bo technika jest, siła jest, szybkość jest ale częstotliwość straszna. Włodarczyka trzeba lekko prądem razić w przerwach aby go podku*wiać i czerpać z tego korzyść
They think they're good, I know I'm great ;] |
|||
24-09-2012, 07:49 PM
|
|||
|
|||
Mormeck (na szczęście) raczej odpada, podobno walczy w Paryżu z Afolabim.
|
|||
24-09-2012, 07:52 PM
|
|||
|
|||
Czyli Afolabi też odpada a więc wszyscy przeze mnie wcześniej opisanie odpadają. Szkoda :/
They think they're good, I know I'm great ;] |
|||
24-09-2012, 07:58 PM
|
|||
|
|||
Plotkuje się, że następnym rywalem Włodarczyka ma być Grigorij Drozd. Promotor Drozda, Hriunow mówił, że postara się do tej walki doprowadzić po rewanżu "Diablo" z Palaciosem, a na ringpolska czytałem dzisiaj, że niebawem chce rozpocząć negocjacje.
W sumie Drozd na ten moment to chyba dobry rywal. A co Wy o tym sądzicie? |
|||
24-09-2012, 08:03 PM
|
|||
|
|||
Jakoś nigdy tego Drozda nie widziałem, ale wydaje mi się, że solidny pretendent. Może być.
|
|||
24-09-2012, 08:11 PM
|
|||
|
|||
Drozd jest dobry, ale chyba ma słabą szczenę 100% lepszy rywal niż palacios.
Ciekawe wydaje sie być że Włodarczyka pokonał Pavel Melkomyan, którego Drozd znokautował. Nie ma to znaczenia, ale może Włodar chce pomścić się za porażkę |
|||
24-09-2012, 08:16 PM
|
|||
|
|||
Dla mnie i tak najważniejsze jest to, żeby Włodarczyk jeszcze przed końcem roku (albo na początku przyszłego) wyszedł do ringu. Nie wyobrażam sobie kolejnej rocznej przerwy. W grudniu niech będzie Drozd, a w już w 2013 promotorzy Krzyśka mogliby poszukać albo "zwykłej" większej walki (Afolabi, Tarver) albo unifikacji (jeśli oczywiście WBC nie będzie miała nic przeciwko) np. z Huckiem. I w sumie chyba tylko z Huckiem, bo Hernandez "zarezerwowany" jest dla Pawła Kołodzieja, a Jones ma walczyć z Lebiediewem.
Wydaje mi się, że walka Huck-Włodarczyk mogłaby się nieźle sprzedać, no ale decyzje należą oczywiście do promotorów Krzysztofa. |
|||
24-09-2012, 08:33 PM
|
|||
|
|||
http://sport.wp.pl/kat,1878,title,Gigant...&_ticrsn=3
Brawo! Walka wieczoru nie miała dobrych "supportów", więc pewnie oglądalność była śmiesznie mała i nikt nie napisał o widzach przed 23 |
|||
24-09-2012, 09:13 PM
|
|||
|
|||
Mam nadzieję, że organizatorzy gal wyciągną odpowiednie wnioski z nadspodziewanie dobrej oglądalności Diablo-Palacios i żenująco niskiej Adamek-Walker. No more PPV!
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 89 gości