Krzysztof Włodarczyk
|
20-06-2013, 11:09 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-06-2013 11:51 AM przez BMH.)
|
|||
|
|||
RE: Krzysio Włodarczyk
(20-06-2013 10:35 AM)Pakman napisał(a): Gdyby Krzysztof dostał się np. do Sauerlanda to byłby w zupełnie innym miejscu.W mojej ocenie Wasilewski, to jest dar z niebios dla takiego Diablo, Szpilki, Wawrzyka, i calej reszty. ![]() |
|||
20-06-2013, 11:09 AM
|
|||
|
|||
@Mastrangelo
Prawie spadłem z krzesła, haha ;D Jeśli można spytać: czemu Ty taki cięty na tego Krzyśka jesteś? ;] |
|||
20-06-2013, 11:48 AM
|
|||
|
|||
Dla boksu pewnie lepiej by było, żeby wygrał Ingusz, ale dla mnie dla Polaka zwycięzcą musi być Krzysiek, bo obawiam się, że na następnego mistrza możemy trochę zaczekać, a przykro byłoby oglądać sport, w którym Polacy są nikim, nic nie znaczą.
BMH, dodałbyś tą walkę do naszego WB, wysoki kurs na Krzyśka, sporo wirtualnych dolców bym wygrał ![]() Pakman Mi jako człowiekowi szukającemu wszędzie jakichś teorii spiskowych twoja teoria jest bardzo prawdopodobna, a jeśli naprawdę będzie remis, nawet uczciwy, to powiem, że był ustawiony ![]() Cytat:Krzysztofa ratuje jedynie nokaut, ale, czy Czakijew kiedykolwiek "pływał"? Nie, nie pływał, ale nie walczył jeszcze z pięściarzem pokroju Krzyśka, a jego szczęka nie jest sprawdzona. Ale masz rację na pkt, Diablo nie wygra, może co najwyżej zremisować... Cytat:Skad pomysl, ze federacja pozwoli na takie cyrki jak trzy walki?Jeśli kasa będzie się zgadzać to federacja się zgodzi, zgodziła się już na dwa cyrki z Palaciosem, dwie nudne walki z Fragomenim, to tym bardziej zgodzi się na 3 walki z Czakijewem. Cytat:mojej ocenie, to Wasilewski to jest dar z niebios dla takiego Diablo, Szpilki, Wawrzyka, i calej reszty.Zgoda co do Wawrzyka czy Szpilki i całej reszty, bo bez niego świat/Polska by o nich nie usłyszała. Ale co do Diablo to mam wątpliwości. Z jednej strony u Wasyla dostaje słabych rywali, nie licząc Czakijewa, i jak zauważył AFPL i Sander w innym temacie, tak naprawdę nic nie znaczy w świecie boksu zawodowego. Z kolei u Sauerlanda walczyłby z silniejszymi rywalami i są dwie opcje, jeśliby przegrał nie jest MŚ, jest może nawet solidnym jouneymanem (troszkę może przesadzam), ale jeśli ma umiejętności, to wygrywa z LEPSZYMI rywalami i jest powszechnie szanowany, do tego zarobki solidne. Zależy z której perspektywy patrzymy, a najważniejsze byłoby to, czy Krzysiek ma ambicję i umiejętności by bić się i wygrywać z najsilniejszymi w tej kategorii. Jutro poznamy prawdę, dziś możemy tylko dywagować. |
|||
20-06-2013, 12:20 PM
|
|||
|
|||
@BMH
A co on im takiego zapewnił ? Tłuczenie bumów raz na miesiąc ? Wasilewski na spółkę z Łapinem ich zniszczyli i im szybciej odejdą od boksu tym lepiej. ![]() |
|||
20-06-2013, 12:39 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-08-2013 12:26 PM przez BMH.)
|
|||
|
|||
(20-06-2013 12:20 PM)Pakman napisał(a): A co on im takiego zapewnił ? Tłuczenie bumów raz na miesiąc ? Pakman Bylo zapytac Wlodarczyka co on o tym mysli jak z nim rozmawiales, mialbys czarno na bialym. Andrzej dba o swoich zawodnikow jak molo ktory znany(nie prywatnie rzecz jasna) mi promotor, i potwierdza to zarowno Wlodarczyk, jak i inni, ktorych "Wasyl" promuje. Zreszta to, ze Wasilewski doskonale sprawdza sie jako promotor, i dba o swoich zawodnikow(powiedzialbym, ze dba wrecz po ojcowsku), wiem od innych bokserow, ktorzy miali okazje cwiczyc, sparowac z jego podopiecznymi. W kregach bokserskich, A.W ma bardzo dobra opinie, i chlopaki go naprawde chwala. W sumie kiedys mialem podobne myslnie do Ciebie, ale w oczy otworzyli mi znajomi, ktorzy znaja sprawe lepiej, duzo lepiej. Ja w temacie promotorki, to jestem laik, wiem to, co przeczytam, ale tak jak mowie, ktos otworzyl mi oczy, i pozostaje mi wierzyc na slowo. (20-06-2013 12:20 PM)Pakman napisał(a): Wasilewski na spółkę z Łapinem ich zniszczyli i im szybciej odejdą od boksu tym lepiej. ![]() ![]() ![]() |
|||
20-06-2013, 12:44 PM
|
|||
|
|||
@BMH
Jonak w ostatnich wywiadach mówił, że ma dość takiego prowadzenia kariery. ![]() |
|||
20-06-2013, 12:54 PM
|
|||
|
|||
Nie znam sprawy, przytocz cytat, a najlepiej caly artykul.
Jeszcze co Jonaka, to w czym on ma problem? Chlopak jest zarobiony, wysoko w rankingach, jak mial mozliwosc walki z gosciem na poziomie, gdzie w przypadku wygranej mial duzo do zyskania, to zlapapl kontzuje. I on ma dosc takiego prwoadzenia? Obija pol zycia gosci ktorzy nie maja startu, zarabia konkrene pieniadze, jest bardzo wysoko w rankingach, i jeszcze narzeka? Prosze wiec o wywiad w ktorym Damian mowi, ze ma dosc, bo jestem szczerze zaskoczony. PS. Od jakiegos czasu Damian juz nie ma kontraku z Wasilewskiem(chyba, ze znow podpisal-ja w kazdym razie nic o tym nie wiem). ![]() ![]() |
|||
20-06-2013, 12:58 PM
|
|||
|
|||
![]() |
|||
20-06-2013, 12:58 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-06-2013 01:01 PM przez BMH.)
|
|||
|
|||
http://www.polsatsport.pl/sporty-walki/b...cLsGNg6uho
Tutaj wyraznie Jonak daje do zrozumnia, ze docenia to, ze A.W wywindnowal go w rankingach. (20-06-2013 12:58 PM)Pakman napisał(a): http://www.youtube.com/watch?v=rXY4CmuJEkY Ktora konkretnie minuta, bo nie chce mi sie calego katowac? ![]() ![]() |
|||
20-06-2013, 01:18 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-06-2013 01:20 PM przez kantemir.)
|
|||
|
|||
(20-06-2013 12:20 PM)Pakman napisał(a): @BMH Ale to ,, Tłuczenie bumów raz na miesiąc ,, daje tym chlopcom tak naprawde solidne koszty..jesli to jest prawda,ze Szpilka otrzyma pod 300 000 USD za walka z Zimnochiem,to kosmiczne koszty ..Jesli wziac pd uwaga,ze i pierwszy,i drugi maloznane za kordonami Polski. w rosji,czy ukrainie o takich kosztach nawet marzyc nie mozna..jesli ty nie zmogl potrafic za kordon i tam cos zarobic,to po skonczeniu kariery co ![]() ![]() A w Polsce nawet jesli nie wyszlo stac takim,jak Kliczko, to bedziesz choc sytym i mieszkanie kupisz ..Nawet jesli polowe z gonoraru Szpilka oddasc sztabu i Wasylewi czy komu tam,to i tak bedzie pod 150 tys.baksow.. Mozna kupic wlasna niewielka restoracja,czy kafe, czy prosto kwatera w stolice i zdawac w arenda -bedzie jak minimum 1,5 tys.czy wiecej dolarow w miesiac i tak do konca zycia..nawet bez emerytury mozna zyc.. innymi slowami, zeby zapewnić sobie syte zycie do końca życia,nie koniecznie byc gwiazda swiatowa i nie koniecznie uciekac z Polski .. A co za tym idzie? Za tym idzie ,ze setki i tysiace polskich dzieci i wyrostkow pojda do szkol bokserskich ,bo tym mozna zarobic dobrze koszty..I boks bedzie progresowac..I w tym wielka zasługą tego machinatora Wasyla.. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 28 gości