siłownia/kulturystyka/bodybuilding
|
02-10-2013, 07:45 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-10-2013 07:46 PM przez KrychuTMT.)
|
|||
|
|||
RE: siłownia/kulturystyka/bodybuilding
Akurat co redukcji to panowie prawda stoi po środku , można jeść/kombinować ze smaczną szamą własnej roboty tak jak powiedział Crumb , wystarczy uważać na dzienne zapotrzebowanie ( oczywiście z uciętymi kaloriami).
Co do aerobów/interwałów , wiadomo że z nimi jest o wiele łatwiej o zgubienie fatu , jednak bez tego też się da . Zajmuje to dużo więcej czasu , jednak jest możliwe. Za przeproszeniem ch*j w to czy ktoś jest mezo/ekto/endo/srekto kur*a tak na prawdę ciężką pracą da się wszystko osiągnąć , nie ważne jaki typ budowy posiadasz. @Roy Nigga , wyluzuj to tylko forumek , ze mną możesz podyskutować , ja Ciebie nie "pojade" @Crumb Też o tym słyszałem , jednak sądzę ,że powinno ćwiczyć się całe ciało . Może to autosugestia ,ale od kiedy "dbam" o nogi to moja sylwetka u "góry" także się poprawia. "Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości