siłownia/kulturystyka/bodybuilding
|
02-10-2013, 09:50 AM
|
|||
|
|||
RE: siłownia/kulturystyka/bodybuilding
(02-10-2013 08:08 AM)Crumb napisał(a): kiedy ja robie redukcje tkanki tluszczowej a swietnie mi to wychodzi to nie mam nawet ani jednego dnia w ktorym bym biegal czy wykonywal jakiekolwiek meczace dla mnie cwiczenia. Nie lubie sie meczyc;p to nie dla mnie. No Pain No Gain. hehe. Dobry jesteś. Wytłumacz mi jak można gubić tkanke bez aero skoro tłuszcz w organizmie człowieka spalany jest dopiero po 30-40 minutach podwyższenia tętna (czyli aerobów) tylko nie wkręcaj mi że znowu tylko ty na tym świecie tak masz. (02-10-2013 08:08 AM)Crumb napisał(a): Jak juz wczesniej mowilem to najwazniejsza jest DIETA! aeroby to taki tylko dodatekNo no.. gartuluje. Kto Ci powiedział że aero to dodatek? Zabij go dla dobra kulturystyki. Dieta powinna mieć ujemny bilans kalorczyny a węglowodany powinny być ucinanne stopniowe co 2-3 dni. Ale co tam ! "OPYCHAJ SIE WSZYSTKIM, NIE BIEGAJ -CHUDNIJ !" dobrze brzmią te twoje rady ![]() (02-10-2013 08:08 AM)Crumb napisał(a): oczywiscie nic nie jest bezmyslneyyy.. (02-10-2013 08:08 AM)Crumb napisał(a): Ktos spyta jakim cudem niby chudlem na kebabach.NIE ! (02-10-2013 08:08 AM)Crumb napisał(a): Kurczak grilowany na elektrycznym grillu, zero zbednych olejow. Pyszny sos czosnkowy ktory robilem z majonezu light(ponad 500 kalorii mniej niz normalny majonez), joggurt naturalny light. Sos pyszny a bardzo malo kalorczny a nadawal smak potrawom taki, ze dieta mnie cieszyla a nie smucila;p No i mozna sobie zrobic jeszcze tortille malo kaloryczna ale mi sie juz bawic nie chcialo wiec kupowalem.Do srodka kapusta pekinska, pomidory, ogorek. Kebab byl po prostu taki pyszny, ze o jezu. robilem sobie duzego kebaba albo z dwoch tortilli albo dwa kebaby po jednej tortilli. ![]() Czyli ona też sie odchudza zamawiając 50hamburgerów tylko że naszczęscie COLA JEST BEZ CUKRU ! (02-10-2013 08:08 AM)Crumb napisał(a): nalesniki, kebab, jakies kanapki dobre i naprawde chudlem w oczachZnając życie mimo że podałem Ci te dwa argumenty(mimo że mogłem więcej ale daje łape uciąć że nie zrozumiesz) nie rzucając mięsem w twarz to ty mnie nawyzywasz i będziesz zaczepiał nie używając przy tym jednego mądrego słowa. cóż.. Pocisz sie tu pisząc takie bzdety że w końcu musiałem sie odezwać. Nie wchodze z Tobą w dalsze dyskusje. MÓW DO RĘKI ! __________________________________________________________ Więc ktoś tu sie chce odchudzać tak.. Pare podstawowych rad dla waszego dobra by nie słuchać sie tego ewoluatora co wam daje rady a wy sie go słuchacie. Do tego jest oczywiście potrzebne mnóstwo czasu by 7dni w tygodniu a przy tym długie miesiące poświęcać czas nie tylko na trening ale i dokładną diete. Czyli: Na treningu powinniśmy sie skupiać by na każdą partie mięśni wykonywac Megaserie(to na te mniejsze) i Gigaserie(czyli na te większe partie) Megaseria jest to seria łączona czyli wykonaniu 2-3 serii pod rząd. dla przykładu jeśli robimy bica, unosimy hantelki młotkowo po 6-8 powtórzen by potem przejśc natychmiast do sztangi i bez chwili oddechu wykonać kolejne 6-8 powtórzen etc. Gigaserie to jest to samo z tym że wykonuje sie 3-4 a można nawet 5 serii ! Trening aero przy tym jest koniecznością. bez tego nie ma efektu ! i koniec kropka bo powiem wam to każdy oprócz Crumba(nie wiem skąd on sie wgl wziął). Ale ja osoboście polecam interwały co nie znaczy że aerobów nie należy wykonywać. Biegać należy w dni treningowe od 45-70 minut a w nie treningowe można śimało od godziny sobie w miare możliwości zaszaleć. Dieta.. hmmm. Omijać wszystko co związane tłuszczem,białe pieczywo, potrawy smażone i pieczone i nie jeśc węglowodanów od godziny 18tej. Poleca sie zielone warzywa(ze względu na chrom po którym znika uczucie sytości) owoce, mięcho gotowane i pić dużo wody zamiast napoji słodkich Napisałem wam to na szybkiego. Chciałem tylko podkreślić i poprośic was by żaden z was sie nie słuchał Crumba bo ja czasami czytam 2,3 linijki tego co on pisze i chodze cały dzien wkurfiony. http://www.sfd.pl <-- encyklopedia kulturystyki, jest wszystko czego potrzebujesz ty napisane przez prawdziwych ekspertów. Ciekawa jaką crumb by tam zrobił kariere. "..Ja też przesiedziałem życia część gdzieś na ławce więc wiem że powstanie z niej wcale nie jest łatwe..." |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości