Wasi najbardziej nielubiani pięściarze
|
14-02-2017, 12:49 AM
|
|||
|
|||
RE: Wasi najbardziej nielubiani pięściarze
Z Polskiego podwórza nie trawie nadal za bardzo Fonfary
za jego wybujałą osobowość i nadal zarośnięte ego gościa który niewidomo kim wydaje się być nawet po uporządkowańiu w ringu od zdolnego Murarza. Wrócę jedną walką z past prajmowcem i znowu będę gwiazdą. Źimnoch mnie czasami denerwuje gadaniem co chwilę tych samych głupot o błędach w przygotowaniu i błędnemu pojmowaniu rzeczywistości. Wygra z Mollo ok, przegra nie będę się martwił za bardzo ani pastwił jest mi obojętny. Nazwa wątku ma w pewnym sensie też przywoływać hejt ale to tu tak nie jest ważne, wymieniamy swoje poglądy. Więc nie darzę sympatią za bardzo większośći brytyjskich zawodników za wybujałe wielkie ego i niezbyt ćiekawe i szare charaktery, należą do nich Brook,Khan czy też Bellew i Tyson Fury . Haye'a lubię dosyć gość jest wyluzowany w przeciwieństwie do takiego Brooka czy Bellewa, ćiekawy ma charakter i osobowość. Broner jest mi obojętny kiedyś gorzej go nie lubiłem, wiadomo zachowuje się jak się zachowuję ale spojrzeć na jego boks lubię,. Rosjanie działają na nerwy swoją gadką, szczególnie nie lubię Kowaliowa. I to by w zasadźie byłoby na tyle, w tym momencie. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 25 gości