Rankingi - Welterweight
|
06-02-2017, 11:55 AM
|
|||
|
|||
RE: Rankingi - Welterweight
1. Spence Jr - 13 pkt [ Bundu (3), Algieri (4), Barrera (3), Vargas (0), Heerden (3), Greco (0)]
2. Thurman - 11 pkt [Guerrero (3), Collazo (3), Porter (5)] 3. Pacquaio - 9 pkt [Mayweather (porażka, Bradley (5), Vargas (4)] 3. Garcia - 9 pkt [Peterson (3), Maliggnagi (3), Guerrero (3), Vargas (0) 3. Brook - 9 pkt [Ion (3), Gavin (3), Bizier (3), Golovkin (porażka)] 6. Porter - 4 pkt [ Broner (4), Thurman (porażka), Bone (0)] 6. Khan - 4 pkt [Algieri (4), Alvarez (porażka)] Garcia - nazwiska medialne, ale wszystko to są (4) z niższej kategorii wagowej w której wg mnie się dobrze nie zaadaptowali. Ten Vargas to raczej (0) niż (3). Spence dał mi zagwozdkę - to przykład boksera którego premiuje taka punktacja - liczne walki z na tyle solidnymi zawodnikami, żeby nie dawać im zer. Aczkolwiek jestem otwarty na sugestie odnośnie bokserów w jego resume. Thurman chyba bez kontrowersji. Pac-Man mało walk, ale średnia w resume wysoka. Brook - to samo co Spence tylko rzadko boksuje, akurat będą mogli się porównać. No i Porter z Khanem. Jessie Vargas byłby bez punktów, Algieri tak samo - jestem otwarty na propozycje innych, |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości