Giennadij Gołowkin
|
16-11-2016, 10:06 PM
|
|||
|
|||
RE: Giennadij Gołowkin
Cytat:- Nie wiem, co oni planują, ale widzę, że Gołowkin jest zdesperowany, by walczyć z kimś znanym, bo nie ma dużego nazwiska w rekordzie. Oczywiście wygrał z Kellem Brookiem, ale to nie była walka na fair zasadach - Brook to zawodnik o dwie wagi mniejszy. Szczerze to nie wiem skąd biorą się te spekulacje o mojej walce. Nie rozmawiałem ani z Eddiem Hearnem, ani z Tomem Loefflerem (...) Mam prawie 40 lat i od dwóch i pół roku nie walczę. Niech skupią się na kimś innym (...) Gołowkin potrzebuje dużego starcia. Nie stanie się sławny bez żadnego wartościowego zwycięstwa. Jak chce walczyć z najlepszymi, niech zaproponują walkę Wardowi. Ponad rok temu proponowali mi starcie w super średniej, a nawet w limicie 171-172 funtów. Jestem pewien, że Ward zrobiłby taki limit (...) Skoro walczył z gościem dwie wagi mniejszym, czemu nie pójdzie w górę o jedną na starcie z Wardem? Mógłby pokazać, jaki jest wspaniały i jak mocno bije. Ale moim zdaniem Ward by go pobił - uważa Froch. całość tutaj Froch ostro pojechał Gołowkinowi. Trochę w tym racji jest. Chciałbym aby GGG starł się teraz z Jacobsem później z Alvarezem a później przeszedł dywizję wyżej i zrobił z Wardem walkę w umownym limicie. Może będzie na to bardziej chętny, jak już Ward będzie miał porażkę na koncie? |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 7 gości