Polityka ogólnie.
|
09-11-2016, 07:40 PM
|
|||
|
|||
RE: Polityka ogólnie.
Martin
Rosyjską okupacje przeżywaliśmy 123 lata, a radziecką 45. Sio na sok z buraka i marsz kodu, tylko pamiętaj aby zajrzeć do księgarni po parę książek historycznych. Jeżeli obwiniasz konfederatów barskich o upadek I RP to nie wiem czy mam się zaśmiać czy zapłakać, czego was do kurwy uczyli za PRL-u w tych szkołach XDDD. Zresztą whatever, jeżeli kodowcy nie potrafią rozkminić dlaczego kijowski chce wspominać Dmowskiego na marszu 11 listopada to jakakolwiek wiedza w zakresie historii jest ostatnią rzeczą, jakiej mógłbym wymagać od "ludzi" takiego pokroju XD Martin powiedz mi drogi historyku, patrioto czy masz problemy ze snem z powodu tego "kacapa" Władimira P czy generalnie narodu rosyjskiego? To taki rasizm i uprzedzenia są teraz modne w kręgu liberalnego betonu i lemingów ? Boże, jakie to "polactwo" jest śmieszne. "Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 145 gości