Piłka nożna ogólnie
|
13-10-2016, 12:47 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-10-2016 12:52 PM przez Wietnam.)
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
(13-10-2016 07:12 AM)kubala1122331 napisał(a): @Wietnam,mòwisz że władze Legii trzymają z kibolami. Nie do końca tak jest, oni próbują prowadzić dialog, który w jakimś stopniu się sprawdza, bo i tak jest dużo lepiej niż w czasach ITI. Nie ma sposobu, żeby wyplenić to gówno ze stadionów. A ja myślę że w dużym stopniu tak jest, skoro Mioduski wycofuje się z Legii, http://www.gol24.pl/ekstraklasa/a/legia-...,10720522/ wydając oświadczenie, (pełna treść w linku) punkt siódmy jego oświadczenia, pokazuje że tak jest: 7. Absolutnie nie jest prawdą, że jestem przeciwnikiem kibiców i dialogu oraz współpracy z nimi. Kibiców Legii uważam za jedną z kluczowych wartości tego klubu i zawsze to podkreślałem. Mój zdecydowany sprzeciw wywołuje za to tolerowanie, a nawet wspieranie osób, które w sposób świadomy działają na szkodę tego klubu i pod sztandarem Legii postępują niegodnie, wbrew wartościom klubu o 100-letniej tradycji. Dla takich osób nie powinno być miejsca nie tylko na stadionie, ale także w całej legijnej społeczności. podkreślił też że zamieszania wokół klubu nie będzie komentować, "gdyż boi się o bezpieczeństwo swoje i rodziny." Jedna strona próbowała prowadzić dialog , druga trzyma z kibolami. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 33 gości