Brook vs Golovkin 10.09.2016
|
14-09-2016, 06:33 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-09-2016 06:34 PM przez fext.)
|
|||
|
|||
RE: Brook vs Golovkin 10.09.2016
(14-09-2016 04:16 PM)Hugo napisał(a): Co do zakładów bukmacherskich, to też możemy sobie poteoretyzować, bo praktycznie żaden z nas nie obstawiał za miliony funtów, a takie kwoty wchodzą w grę. Mnie się wydaje, że jak na ekranie jest kurs za remis np. 15:1 i np. ograniczenie kwotowe jest 1 milion funtów na jedną transakcję, to mogę postawić naraz ten milion i dostać 15 milionów w przypadku remisu. Oczywiście po moim strzale kurs się radykalnie zmieni, ale będzie to dotyczyło następnych transakcji, a mojej już nie, bo została "klepnięta". Żeby zaś kogoś oskarżyć o kant u buków, to trzeba mieć ewidentne dowody. Przypuszczenia i domniemania nie wystarczą. Haye postawił dużą kasę (przez swoich krewnych i znajomych) na swoja wygraną z Harrisonem w 2 rundzie, po czym mrugnął do Audleya okiem i chwile potem go znokautował (oczywiście w 2 rundzie). I co? Gazety trochę się porozpisywały. Policja trochę powęszyła. Dowodów nie było i nikogo nie zamknęli, a Haye jest dzisiaj być może najbogatszym bokserem na świecie, a w Europie na pewno.Na zakładach bukmacherskich trochę się znam. I powiem tak, jak chciałem w Polsce postawić jednorazowo pięciocyfrową kwotę przed walką Kliczki z Adamkiem, to się na to u bukmacherów krzywili i nie chcieli przyjąć. Musiałem podzielić i obstawić u kilku. A to była Polska i kwota w złotówkach. Żaden bukmacher nie przyjmie jednorazowego zakładu na milion funtów na remis w takiej walce jak Brook-Gołowkin, bo to śmierdzi wałem na odległość. Dlatego nie wierzę, żeby akurat w walce Brook - Gołowkin szykowano wał na remis. Jakby szykowano, to byłby remis. Inną sprawą jest walka Haya z Harrisonem, obejrzałem ją, tutaj wałek jest jak najbardziej możliwy (ale Audley padł w 3 rundzie) ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 11 gości