Brook vs Golovkin 10.09.2016
|
07-09-2016, 03:26 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-09-2016 03:55 PM przez Wietnam.)
|
|||
|
|||
RE: Brook vs Golovkin 10.09.2016
A ja czekam na tą walkę z jednego powodu nie lubię Brooka, i chce aby właśnie ktoś skopał
mu porządnie dupe, za jego pazerność na kasę do tego stopnia że wychodzi do terminatora dwie kategorie wyżej, nie mając żadnego doświadczenia w pojedynkach w tej wadze, poczuł kasę , do tego ma się za gościa wybitnego, podobnie jak Khan za duża pewność siebie, aż arogancka. Na Gołowkina potrzeba bardzo dobrego defensywnego kontr boksera, Tylko Floyd miałby z nim szansę, miałby ciężko z takim puncherem świetnie skracającym dystans ale myślę że Mayweather mógłby wypunktować GGG, nikogo innego w starciu z Kazachen nie widzę, a tym bardziej napompowanego gościa który jest dobry ale dwie kategorie niżej, Genia już kiedyś mówił do jednego rywala - Are you serious ?? rywal te po walce tak się wypowiedział: "Tak mnie bolały ręce od jego uderzeń, ze już praktycznie nie mogłem ich podnieść w górę. Walczyć dalej to byłoby samobójstwo" Ta walka skończy się tak samo jak pojedynek Alvarez vs Khan , tylko że Brook nie potańczy tak sobie przez parę rund jak Amir, nie będzie tak szybki a na przeciwko siebie zobaczy jeszcze większego killera aniżeli Rudy Cynamon, czuje że już w pierwszej rundzie będzie zamroczony, no i tak drugi Anglik z rzędu zostanie skarcony ćiężkim KO, przez swoją pazerność, na kasę . Co do tych wypowiedzi, wiadomo że Każdy rodak Brooka który się wypowiada, będzie za nim tym samym widział w obłokach jakieś scenariusze z Science Fiction, na to aby Kell mógł zaskoczyć GGG, ale to jest to samo myślenie jak Polskich ekspertów przed walką Adamka z Kliczką. @Martin nie zapomnij włączyć RTL-u w sobotę. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości