Brook vs Golovkin 10.09.2016
|
07-09-2016, 02:22 PM
|
|||
|
|||
RE: Brook vs Golovkin 10.09.2016
I jeszcze trochę tekstów z głównej, hype rośnie, szczerze mówiąc to nie mogę się tej walki doczekać, a jesień zapowiada się kapitanie (Glowacki-Usyk, Fury-Kliczko, Kowaliow-Ward).
Nelson daje szalone rady: - Na miejscu Dominika Ingle'a, trenera Kella, powiedziałbym mu, żeby szedł prosto przed siebie, bo kiedy ogień wymieniają dwaj rewolwerowcy, walka jest bardziej wyrównana. Kell jest szybszy, a Gołowkin ma oczywiście mocniejszy cios. Zrobiłbym z tego coś jak Hagler-Hearn. Wejść, bum, bum, bum - i wyjść - stwierdził. Wyjaśnił, że im dłużej będzie trwała walka, tym większe szanse będzie miał Kazach, pięściarz większy i silniejszy. - Myślę, że [Brook] ma siłę i lewy prosty. Powinien szybko to rozstrzygnąć, zrobić użytek ze swojej szybkości - oznajmił I tekst Prince'a Naseema Hameda: - Wszyscy wydają się myśleć, że Brook zostanie znokautowany, ale ja widzę to inaczej. Sądzę, że może zaboksować w inteligentny sposób i ciosami prostymi zapewnić sobie zwycięstwo. Musi obejrzeć walkę Raya Leonarda z Marvinem Haglerem, tam jest klucz do wygranej. "GGG" to świetny wojownik, ale nie ma umiejętności Kella. Brook jest dużo lepszym bokserem - ocenił były mistrz wagi piórkowej, który tak samo jak "Special K" wywodzi się z renomowanego Ingle Gym. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 10 gości