Ankieta: Jak Waszym zadaniem zakończy się walka Martinez-Chavez Jr? Ankieta jest zamknięta. |
|||
Martinez przed czasem | 8 | 42.11% | |
Martinez na punkty | 5 | 26.32% | |
Chavez przed czasem | 1 | 5.26% | |
Chavez na punkty | 4 | 21.05% | |
Remis | 1 | 5.26% | |
Razem | 19 głosów | 100% |
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
Sergio Martinez vs Julio Cesar Chavez Jr
|
15-09-2012, 01:28 PM
|
|||
|
|||
RE: Sergio Martinez vs Julio Cesar Chavez Jr
Przewidywanie wyniku tej walki to niemal wróżenie z fusów.
Ja Martineza uważam za boksera trochę przereklamowanego. Nie kwestionuję jego niszczycielskiego ciosu , ale mocno kwestionuje klasę jego przeciwników z którymi wygrał. Tylko Pavlik , Wiliams, prezentowali jakąś klasę No bo z Margarito i Cintronem przecież nie wygrał a i z Wiliamsem raz przegrał. Po porażce z Margarito przez kilka lat Martinez walczył z leszczami ,którzy mieli porażek niewiele mniej niż zwyciestw. Dopiero po 8 latach od porażki z Margarito zawalczył Martinez z osobą ,którą można nazwać bokserem. Tych „miszczów” z Anglii i Niemiec także nie zliczam to klasowych bokserów Martinez jest bokserem „jednego ciosu” i uważam że na Chaveza to nie wystarczy. Prawda jest taka ,że Chavez na swoim rozkładzie także nie ma powalajacych nazwisk ale jest to bokser bardzo dobrze prowadzony. W sposób wzorowy stopniowano mu klasę przeciwników i doskonale dbano o jego rozwój. Pamietam jego wcześniejsze walki i gołym okiem widzę jego postęp. Uważam ,że obecnie Chavez jest bokserem ,który może nie dać się trafić Martinezowi. Niby Martinez jest lepszym bokserem ,ale wydaje mi się że walkę z Chavezem przegra. Przegra ją na punkty choć nie wykluczam ,że ciosy na korpus mogą odebrać chęć walki Martinezowi i walka może zakończyć się przed czasem. [podobał mi się komentarz że Chavez wygra przez wałek] Takie są moje prognozy.A jak będzie naprawdę okaze się niebawem |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 19 gości