Tydzień 10 - 16.09.2012
|
12-09-2012, 12:12 AM
|
|||
|
|||
RE: Tydzień 10 - 16.09.2012
Yoan Pablo Hernandez (Kuba) - Troy Ross (Kanada)
całkiem ciekawie sie zapowiada, Ross to silny facet a szczęka Hernandeza nie z tytanu, może będzie niespodzianka Mateusz Masternak (Polska) - David Quinonero (Hiszpania) stawiam na Mastera, Hiszpan to mocna średnia europejska, Polak musi sobie radzić z takimi rywalami Edmund Gerber (Niemcy) - Michael Sprott (Wielka Brytania Gerber, Sprott spierdzielił życiową szansę w walce z Harrisonem i z tym tylko zasadniczo mi się kojarzy Saul Alvarez (Meksyk) - Josesito Lopez (USA) Lopez sobie na pewno zbudował morale na walce z Ortizem ale Canelo to chyba za dużo Jhonny Gonzalez (Meksyk) - Daniel Ponce De Leon (Meksyk) kroi się niezła ringowa rozpierducha Marcos Rene Maidana (Argentyna) - Jesus Soto Karass (Meksyk) Chino musi się w tej walce w koncu jakoś korzystniej zaporezentowac Sergio Gabriel Martinez (Argentyna) - Julio Cesar Chavez Jr (Meksyk) nie wiem jak to typować, wszystko wydaje mi sie możliwe poza KO na Martinezie stawiam na Argentynczyka ale bywa chimeryczny wiec mega pewnosci nie mam chyba trzeba bedzie zarwać noc z soboty na niedziele, dużo dobrego sie szykuje |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości