Giennadij Gołowkin
|
28-05-2016, 10:20 AM
|
|||
|
|||
RE: Giennadij Gołowkin
Przed Gołowkinem dobrowolna obrona i liczę na znacznie ciekawszego rywala, niż beznadziejny obowiązkowy Wade. Mam też nadzieję, że GGG na razie odpuści sobie unifikację z Saundersem, bo to nie byłby interesujący przeciwnik. Moja lista życzeń to:
1. Awtandił Churcydze. Jak ktoś nie wie dlaczego, to niech sobie obejrzy ostatnią zwycięska walkę Gruzina z Antoine'em Douglasem, po której w USA pojawiły się jego liczne porównania do Mike'a Tysona. Churcydze to po prostu zjawisko w boksie, a że ma już 37 lat, to zostało mu niewiele czasu na wielkie walki. 2. Michel Soro. Jeden z najbardziej utalentowanych bokserów Europy, a jednocześnie chyba jeden z najgorzej prowadzonych. Lata lecą, a taki talent marnuje się w jakichś drugorzędnych walkach o drugoligowe pasy. 3. Chris Eubank Jr. Nie boi się Gołowkina i chce z nim walczyć. Ma czym uderzyć i ostatnio o mało nie zabił w ringu Blackwella. Czego chcieć więcej? W odróżnieniu od 2 poprzednich pobożnych życzeń , myślę że taki pojedynek jest dość realny ze względu na duże pieniądze, które by za nim poszły. Oczywiście na brytyjskim ringu. http://www.the-best-boxers.com |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 40 gości