Polityka ogólnie.
|
23-03-2016, 05:49 PM
|
|||
|
|||
RE: Polityka ogólnie.
(23-03-2016 05:24 PM)KrychuTMT napisał(a): Każdy muzułmanin z automatu jest radykałem, jeżeli nim nie jest to jest apostatą. Jak widać, nie trzeba im rozwalać budek z kebabami bo bez tego dołączają do ISIS, napastują kobiety, gwałcą dzieci, zajmują całe dzielnice, terroryzują lokalną ludność, tworzą religijne bojówki i tak dalej . Rozumiem, że mamy pozwolić na wyrżnięcie białych/chrześcijan bo jeszcze zrobią jakiś zamach czy zestrzelą samolot ? XD Jak kto leciało, jeżeli się boisz już jesteś niewolnikiem. Oddaj muslimom swoją matkę, ciotkę, siostrę, kuzynkę i najlepiej siebie byle ich nie prowokować, bo jak można być takim islamofobem... Oni już z nami wygrali, skoro w naszym społeczeństwie są tacy zastraszeni ludzie jak Ty. No i finalnie chodziło mi o inną lekcję gościnności, po której trafiliby prosto do "raju". Jak mnie ktoś atakuje na ulicy to daję jemu w mordę, a nie jego ojcu, czy bratu. Twój wpis opisuje sytuację w krajach zachodnich, które już są stracone. W Polsce nie ma problemu z islamskim ekstremizmem i właśnie nie chcę aby się pojawił. Nie ma gett, ani napadów na kobiety. Wszystkiemu winna jest polityczna poprawność i pobłażanie muzułmańskim przestępcom. Jedyny zamach terrorystyczny w ostatnich latach u nas był na tle politycznym, a nie religijnym. Nie sprowadzamy imigrantów w takich ilościach jak Niemcy czy Szwecja. Ewentualny atak na niewinnego człowieka byłby kompletnie niezrozumiały. To ma taki sam sens jak malowanie kredą na asfalcie czy wymienianie flag na profilówkach z jednej na drugą. Jeżeli na świecie żyje ok 1,6 mld muzułmanów, to zakładając, że choć 1% z nich ma radykalne poglądy (zależy też, co przez to rozumiemy), to wychodzi 16000000 potencjalnych terrorystów. Jakim cudem w takim razie ten świat jeszcze istnieje? Powtarzam. W Polsce nie ma tego problemu i oby nie było. Od wieków żyją w tym kraju wyznawcy Allaha i jest spokój. ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 130 gości