Polityka ogólnie.
|
23-12-2015, 11:09 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-12-2015 11:39 PM przez BESTIA.)
|
|||
|
|||
RE: Polityka ogólnie.
Martin
1. Czy ja pisałem, że Cię nie szanuję? Sondaże nie pokazują żadnej tendencji, czy kiedykolwiek spotkaliście osobę do której dzwonił ktoś w sprawie sondaży? JA NIGDY. 2 Pożyjemy zobaczymy. 3 Polaka jest w ruinie, dostrzegają to tylko normalni ludzie których nie stać na 2 dziecko, ludzi którzy w czasach transformacji nie rozkradali państwa„""W Polsce jest ponad 90% kapitału zagranicznego w systemie bankowym, 90% kapitału zagranicznego w handlu. Na sto największych przedsiębiorstw w Polsce mamy około trzydzieści kilka procent polskich firm. Ale duża część tych przedsiębiorców ma kapitał polski i zagraniczny....Jesteśmy w kieszeni kapitału zagranicznego”." Gogolius Plan Balcerowicza to tak na prawdę planJeffreya Sachsa i Davida Liptona.Byl to plan zamordowania Polskiej gospodarki, a nie próba jej ratowania. Jeśli chcesz dowiedzieć się więcej to napisz i wyśle Ci link do bezpłatne raportu opisującego krok po kroku jak międzynarodowa finansjera skolonizowala Polskę. http://www.siepomaga.pl/s/klikaj "Musimy nauczyć się wspólnie podejmować decyzje i czasami poświęcić część swoich interesów na rzecz całej Europy" Donald Tusk |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 24 gości