Polityka ogólnie.
|
22-12-2015, 06:26 PM
|
|||
|
|||
RE: Polityka ogólnie.
Majdanu w POlsce nie będzie bo Polaczki potrafią tylko psioczyć i wyzywać w necie. Zresztą nawet jakby mnie zaskoczyli i faktycznie chcieli obalić demokratycznie wybrany rząd to czym by to zrobili ? Kijami,kamieniami czy może rzucali by w Kaczora flagami tfu szmatami unijnymi ? Peło i UE już zadbało o to by Polacy nie mogli realnie zagrozić władzy(jesteśmy jednym z najbardziej rozbrojonych społeczeństw na świecie), chichot losu sprawił, że teraz to obraca się przeciwko nim .
Swoją drogą cała ta sytuacja obrazuję jakie Polaki są głupie. Wystarczy dać do TV jakiegoś Lisa,Michnika czy wspomnianą Holland, przedstawić jako "autorytet" i już kurwa z 30% lemingozy słucha takiej chujozy jak wyroczni, a potem jeszcze wyśmiewają się z PISowców, że są głupią sekta ( beka XD). PS. Operacja premier Petru to jest jebany majstersztyk i kompletne obnażenie polskiej głupoty, props dla szefów Richarda. "Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 9 gości