Polityka ogólnie.
|
22-12-2015, 05:47 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-12-2015 05:48 PM przez Martin.)
|
|||
|
|||
RE: Polityka ogólnie.
(22-12-2015 04:56 PM)redd napisał(a): Petru jest od dawna w sferze establishmentu, tyle że jako ekonomista / bankier naturalnie nie był na pierwszej linii frontu. Każdy kto choć trochę czuje polityke przecież o tym wie. To były współpracownik m.in. Balcerowicza i Frasyniuka. (22-12-2015 04:56 PM)redd napisał(a): Mam też nadzieję, co do ostatnich demonstracji w PL, że nikt tutaj majdanu nie będzie instalował. UE byłoby to na rękę. Panowie przestańcie pitolić o jakimś majdanie. Żadnego majdanu w Polsce nie będzie. Kaczorowi i jego świcie nie pasują protesty (boli, że w całym niemal kraju!) to pieprzą, że opozycja dąży do majdanu. Nie kupujcie tych bredni. Powtarzam: żadnego majdanu wbrew temu co paru nawiedzonych twierdzi, nie będzie. (22-12-2015 04:56 PM)redd napisał(a): Żenuje mnie też donoszenie niektórych polityków, czy dziennikarzy do mediów zagranicznych. Takie zachowania mają fatalne konotacje w historii Polski -> patrz Targowica. No właśnie. A zaczął skarżenie na Polskę "nasz prezydent" ![]() A najśmieszniejsze jest to, że wielu największy problem widzi w demonstracjach, a nie działaniach obecnej władzy, która rozmontowuje po kolei kolejne obszary życia publicznego. Ciekawi mnie kiedy przejrzą na oczy wszyscy, którzy dali się nabrać Kaczorowi na "niezależnego" prezydenta Dude i "niezależną" panią premier Szydło. Chyba już to powoli następuje skoro wg sondaży różnych ośrodków opinii publicznej partią, która straciła od wyborów najwięcej poparcia to Pis. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 16 gości