Polityka ogólnie.
|
22-12-2015, 01:06 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-12-2015 01:13 PM przez BESTIA.)
|
|||
|
|||
RE: Polityka ogólnie.
Holland ta wredna baba takie pierdoly kłamstwa i
oszczerstwa opowiadała, że wytrzymałem tylko parę minut i wyłączyłem. Holland widać nienawidzi Polaków i z każdym zdaniem coraz bardziej się w tym utwierdzalem. Republiki nie oglądam, ale Lisa raczej nie pobija nigdy, choć pewności nie mam, bo jak pisałem nigdy nie oglądałem nawet odcinka. BMH ludzie to w większości banda debili która zawsze idzie po najmniejszej linii oporu, nic więc dziwnego, że nie mają rozeznania w sytuacji. PiS robi dobra robotę i kto tego nie widzi ten ślepy, podatek bankowy, brak podwyżek dla posłów sam wkleiles ten link, można wymieniać dalej, ale po co? Najbardziej boje się scenariusza Pakmana, a wiem,że ludzie będący w "opozycji" mogą to zrobić.Podczas konfliktu na Ukrainie chyba każdy wie jakie miałem stanowisko i dzisiaj okazuje się, że miałem rację. Ps BMH jeszcze z rok temu nie interesowałes się tak polityka, widzę, że forum spełnia swoją rolę:-). Agnieszka Holland „Żeby było, tak jak było”. Sąd najwyższy 19 stycznia zdecyduje czy wybory są ważne. Ustawa 1066 może wkrótce zostać wykorzystana. http://www.siepomaga.pl/s/klikaj "Musimy nauczyć się wspólnie podejmować decyzje i czasami poświęcić część swoich interesów na rzecz całej Europy" Donald Tusk |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 36 gości