Polityka ogólnie.
|
20-12-2015, 09:09 PM
|
|||
|
|||
RE: Polityka ogólnie.
(20-12-2015 07:39 PM)BMH napisał(a): Jak na moje, to chociaz czesc spraw zostanie w Polsce i na 100% nie bedzie takiego jawnego kpienia z obywateli jak za poprzednich rzadow. Kpienie z Polaków trwa w najlepsze. Patrz TK. Jawne łamanie prawa przez władzę to nie jest kpienie z obywatela i państwa? (20-12-2015 07:39 PM)BMH napisał(a): Nie wiem Martin, moze jestem szalony, ale obecny uklad zdecydowanie lepiej mi odpowiada niz robienie za "wycieraczki" np. szwabow Żeby była jasność. Poprzedni układ mi również nie odpowiadał. (20-12-2015 07:39 PM)BMH napisał(a): Jak Duda glosno powiedzial, ze to cos nie halo by zbrodniarze komunistyczni byli chowani z honorami, to tak kolego Martin... urosl w moich oczach. A Piotrowicz w TK Ci pasuje? A Jasiński jako szef Orlenu? Komuchy pełną gębą. Jak to się ma do tych słów, co? (20-12-2015 07:39 PM)BMH napisał(a): Zapytam wiec. Miales za swojego zycia jakiegos prezydenta o ktorym powiedziales "Moj/Nasz"? Jaruzelski? Bolek? Kwasniewski? Kaczor? KomoroWSkI? Ktory, nie trzymaj w niepewnosci, ktory...? Na pewno nie Jaruzelski, Wałęsa i Kaczyński. Komorowski był bardzo przeciętnym prezydentem. Najlepszym prezydentem po 1989 roku w mojej opinii był Kwaśniewski. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 25 gości