Polityka ogólnie.
|
08-12-2015, 05:28 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-12-2015 05:40 PM przez Martin.)
|
|||
|
|||
RE: Polityka ogólnie.
(08-12-2015 02:13 PM)BMH napisał(a): Ja caly czas po cichu licze, ze ta cala UE sie rozwali. No....Ruscy też na to liczą. (08-12-2015 02:13 PM)BMH napisał(a): Ewentualnie, ze Polska albo wynegocjuje dla siebie lepsze warunki, albo podziekuje i wyjdzie z tego komunistycznego panstwa jak najszybciej. I co dalej? Wyjdźmy z UE, wyjdźmy może jeszcze z NATO? BMH jaką Ty masz wizję Polski i Europy? (08-12-2015 04:39 PM)Metzger napisał(a): Wybory samorządowe wygrywa prawica znacznie prawicowsza niż PiS, ale to z PiS-u robią niemalże juntę. Poczekaj aż wygrają wybory prezydenckie (bo akurat parlamentarne mają we Francji mniejsze znaczenie). Mieliśmy już nie tak dawno w Europie super prawice, pamiętasz czasy Haidera w Austrii? Bestia Mnie nie proś o więcej. Na razie wzięli pisowcy wzięli całą władzę polityczną, będą chcieli zmarginalizować rolę parlamentu wzmacniając władzę prezydencką. Zaraz będą mieli cały TK. Pis z mniejszego grzechu robi uzasadnienie dla większego. Wiesz jak to się nazywa? Psucie państwa. Zaraz opanują media i zrobią z TVP telewizję pisowską. Zobacz co się zaczyna dziać w spółkach skarbu państwa. Mało ci? To masz ułaskawienie Kamińskiego, na polecenie prezesa. To jest "demokratyczne państwo prawa" w wykonaniu pis-u. Jeśli ci to odpowiada to ok Mi nie. A to dopiero początek. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 126 gości