Szukam walki...
|
27-08-2012, 09:06 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-12-2012 11:32 PM przez Szakal.)
|
|||
|
|||
Szukam walki...
Nie znalazłem takiego tematu na forum, a wydaje mi się, że może być przydatny.
Dlaczego zakładam taki temat? Otóż chciałbym, żeby forumowicze pisali w nim jakich walk poszukują, a inni, jeśli tymi walkami dysponują lub wiedzą gdzie jest znaleźć, podawali do nich link. Czasami szukam niektórych walk naprawdę długo i niestety bezskutecznie, a okazywało się że miał ją, np. mój znajomy, który kupił ją od jakieś kolekcjonera i wystarczyło tylko zapytać. Przy czym od razu zaznaczam: prosiłbym o dodawanie w tym temacie walk, których NAPRAWDĘ DOKŁADNIE szukaliście i nie udało się Wam ich znaleźć. Polecam takie serwisy YouTube, Dailymotion, Vimeo, SosoBoxing, AllTheBestFights czy SweetBoxing. Jeśli tam szukanych przez Was pojedynków nie ma, to wtedy możecie spokojnie odpowiedzieć w tym temacie. Chodzi po prostu o to, żeby nie tracić czasu na szukanie walk, do których dostęp jest względnie łatwy. Poszukuję walk: 1)Kazuto Ioka - Thongthailek Sor Tanapinyo 2)Ryuji Hara - Shuhei Ito 3)Johnny Tapia - Mauricio Pastrana 4)Ivan Calderon - Lorenzo Trejo 5)Thomas Oosthuizen - Isaac Chilemba 6)Donnie Nietes - Angky Angkotta Jeśli ktoś je ma, lub wie gdzie je znaleźć, to oczywiście proszę o informację ;] PS. Jeśli dział jest nieodpowiedni, to przepraszam i niech moderatorzy oczywiście go przesuną w odpowiednie miejsce. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 27 gości