Rankingi - Cruiserweight
|
26-07-2015, 01:58 PM
|
|||
|
|||
RE: Rankingi - Cruiserweight
1. Lebedev (+2)
2. Huck (-1) 3. Drozd (+1) 4. Makabu (+4) 5. Kudriaszow (!) 6. Mchunu (+1) 7. Kalenga (!) 8. Hernandez (-6) 9. Afolabi (-3) 10. Masternak U mnie w cruiser właściwie próba ułożenia rankingu na nowo. Za lidera uważam Lebedeva, z prostego powodu - walczy. Mimo, że z kłopotami to odprawił Kalengę. Huck pauzuje dłużej, ale jak przekonująco wygra z Głowackim to wróci na nr1. Później Drozd, który nie zamierza kisić pasa. Dalej rewolucja. Makabu wygrał potyczkę z Mchunu - obowiązkowy pretendent do WBC, pokazał klasę. Kudriaszow prezentuje się kapitalnie, choć miejsce trochę na wyrot, zdemolował Palaciosa w kilka chwil. Później mamy Mchunu, któremu do wygranej z Makabu brakło niewiele. Postanowiłem też uhonorować Kalengę, który w ogóle z Masternakiem mi się nie podobał, ale walką o tytuł udowodnił, że może w cruiser namieszać. Na ósme miejsce wyrzuciłem Hernandeza - zaraz będzie rok od ostatniej walki, brak info o potencjalnym rywalu, za chwikę wypadnie zupełnie. Dyszkę zamykają solidni Afolabi i Masternak. Czekam na walkę mistrzowską Kudriaszowa (najlepiej z Hernandezem), na Huck-Głowacki oraz Drozd-Makabu. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 29 gości