Kovalev vs Mohammedi
|
04-07-2015, 03:23 PM
|
|||
|
|||
RE: Kovalev vs Mohammedi
Na tej gali undercard będzie ciekawszy od walki głównej, która chyba długo nie potrwa. Emocjonująco zapowiada się za to pojedynek Pascala z Gonzalezem. Pascala nie uważałem za jakiegoś szczególnie utalentowanego boksera, ale zmieniłem o nim zdanie na lepsze po jego walce z Kowalowem, w której poległ, ale sprawił Rosjaninowi więcej problemów, niż ktokolwiek inny przed nim. Gonzalez sprawia wrażenie osiłka dość słabego technicznie, ale u Kubańczyków takie wrażenie może być złudne. Oni często ze słabymi przeciwnikami boksują w bardzo prosty sposób, dążąc do szybkiego nokautu, ale kiedy potrzeba, to okazuje się, że jednak ta technika się pojawia. W każdym razie w pojedynku Pascal - Gonzalez wszystko może się wydarzyć i każdy rezultat jest możliwy.
Ciekawa będzie też konfrontacja pomiędzy Sullivanem Barrerą i Wasilijem Lepichinem. Barrera prezentuje się w ringu trochę lepiej od Gonzaleza, chociaż jego główna zaleta to też silny cios. Lepichin świetnie wypadł w walce z Berridge'em, natomiast potem został zdeklasowany przez Chilembę. Dla mnie w każdym razie faworytem będzie Barrera. http://www.the-best-boxers.com |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości