Polityka ogólnie.
|
22-05-2015, 04:44 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-05-2015 05:01 PM przez Martin.)
|
|||
|
|||
RE: Polityka ogólnie.
Cały problem polega na tym, że będą głosować roczniki, które nie pamiętają rządów Pis-u. Kto z was śledził politykę dokładnie 10 lat temu? (wówczas kaczory dopchały się do koryta). Sorry, ale w większości byliście dzieciakami, które pewnie takimi sprawami się nie interesowały (ja jak miałem 10-13 lat zajmowałem się piłką, a nie polityką).
Dlatego nie oddam głosu, na kogoś kto popierany jest przez Kaczyńskiego, kogoś kto jest członkiem Pis-u. Dopóki tą partią będzie sterować Kaczyński i ludzie z jego najbliższego otoczenia dopóty będę zawsze w opozycji do tego środowiska. Pomijając wszystkie minusy i wady Komorowskiego to jest to dużo lepszy kandydat na urząd prezydenta i choć nie jestem jego miłośnikiem to właśnie na niego zagłosuję w niedzielę. (22-05-2015 01:51 PM)Gogolius napisał(a): Jeszcze dwa dni i spokój na pół roku Optymista jesteś . Wydaje mi się, że już w poniedziałek zacznie się kampania do jesiennych wyborów. Spokój to my dopiero będziemy mieć po wyborach parlamentarnych. Całe szczęście, że nadchodzi lato, czas wyjazdów i odpoczynku - od wszystkiego. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 24 gości