Polityka ogólnie.
|
18-05-2015, 05:23 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-05-2015 05:29 PM przez BESTIA.)
|
|||
|
|||
RE: Polityka ogólnie.
Gogolius
Zmiana zdania o in vitro była, ale na przestrzeni kilku lat, a nie dni jak w przypadku Bronka. (17-05-2015 11:27 PM)Metzger napisał(a):(17-05-2015 10:16 PM)KrychuTMT napisał(a): Glosuję na Dudę...Twoje pierwsze wybory? 1.A czy ma to znaczenie?? 2.Jaka sytuacja musiała by się wydarzyć, aby te obce służby były potrzebne w Polsce i to dodatkowo z bronią?? Mamy dużą ilość policjantów, strażaków, wojskowych, a do tego dużą ilość rezerwistów, że nie potrzebna nam pomoc obcych służb, dodatkowo z bronią palną. (18-05-2015 06:34 AM)Martin napisał(a): Śmiać mi się chce z takich postów jak Twoje @Bestia. Mnie też śmieszą Twoje posty, nienawiść do PIS, a raczej do Kaczyńskich zasłania Ci rzeczywistość. Kukiza też 3 miesiące temu nikt "nie znał", a uzyskał 20% poparcia czy to źle?? Zapominasz, że Duda nie jest Kaczyńskim i to, że jeden popełniał gafy na arenie międzynarodowej nie oznacza, że drugi też je popełni.Wiem, że PIS nie był idealną partią, ale był zdecydowanie lepszą od PO.Nie zarzucaj mi brak wiedzy, bo sądzę, że sytację geopolityczną na świecie znam lepiej od Ciebie ![]() OK zaczynajmy... PIS Warto zacząć od najważniejszej kwestii,PKB na poziomie 6.7%, wzrost PKB= wzrost zarobków nieproporcjonalnie, ale te wartości przeważnie rosną razem. Druga jakże ważna kwestia Dług publiczny w 2005 roku- 47,1%, w 2007 roku- 45%. Nie muszę wspominać, co zrobiło PO aby zmniejszyć dług publiczny, gdyby ktoś nie wiedział proszę poczytać o OFE.Stabilny złoty na pozimie 3.50 za euro, cena benzyny ok-3.7. Kolejne "plusy" PISU, likwidacja WSI, Kaczyński sprzeciwiał się budowie gazociągu północnego z NIemiec do Rosji. Za rządów PiS 86% Polaków deklarowało, ze czują sie zadowoleni, a ponad 60% twierdziło, ze żyje sie im dostatnio. Gogolius Cytat:Jak idzie o sondaze... dla mnie pierwszy wniosek po I turze to masowe zwolnienia we wszystkich firmach ktore co tydzien dawaly Bronkowi 40-50%. Tak sie pomylic to dno i podwazenie sensu istnienia takich instutucji... Jeśli ktoś na poważnie bierze sondaże to nie jest dobrze ![]() ![]() http://www.siepomaga.pl/s/klikaj "Musimy nauczyć się wspólnie podejmować decyzje i czasami poświęcić część swoich interesów na rzecz całej Europy" Donald Tusk |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 105 gości