Polityka ogólnie.
|
18-05-2015, 06:34 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-05-2015 06:35 AM przez Martin.)
|
|||
|
|||
RE: Polityka ogólnie.
Śmiać mi się chce z takich postów jak Twoje @Bestia.
Na arenie międzynarodowej to ośmieszał na Kaczyński z Fotygą. Poczytaj troche skoro nie wiesz podstawowych rzeczy a zabierasz głos. Przedwyborcze obietnice - jak prezydentem (tfu!) zostanie Duda to będziesz wiedział co oznacza sformułowanie - niedotrzymanie obietnic wyborczych. Wiek emerytalny - no niestety, ale podniesienie wieku emerytalnego to konieczność jeśli masz jakiekolwiek pojęcie o sytuacji demograficznej Polski to zrozumiesz. Podniesienie podatków - nigdy nie byłem zwolennikiem podnoszenia podatków więc tu minus. Głosuj sobie na człowieka, o którym 3 miesiące temu nawet nie słyszałeś, a którego Kaczyński, Macierewicz i cała ta pisowska banda oszołomów nam podstawiła, a Ty to "kupiłeś". Myślałem, że jesteś bardziej ogarnięty, ale jak widać łatwo takimi osobami jak Ty manipulować. To co pisze @Krychu to po części prawda. Wódeczke piją, a my się podniecamy, jednak jakaś różnica jest. Wystarczy choć trochę śledzić życie polityczne. Ja już też mam dość wojny PO - PiS, ale dopóki jedyną alternatywą dla PO będą oszołomy smoleńskie dopóty trzeba robić wszystko by nie dopuścić ich do koryta, przy którym już byli i narobili tylu szkód, o których młodzi ludzie pokroju @Bestii nie pamiętają. (18-05-2015 01:37 AM)kubala1122331 napisał(a): Wyboru nie ma Wybór jest realny: Komorowski lub Duda. Decyduj albo inni zdecydują za Ciebie. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 48 gości