Golovkin vs Monroe
|
17-05-2015, 02:04 PM
|
|||
|
|||
RE: Golovkin vs Monroe
Walka mi uciekła, nadrobię ją w najbliższym czasie. Golovkin nie zostawił złudzeń. Teraz Jacobs - pewnie jeszcze w lecie
Cotto nie weźmie takiej walki, ale Alvarez? Kto wie, szkoda że ODLH widzi tę walkę za półtora roku, a nie za pół. Co do Monroe - z tego co czytam to nie pokazał/nie mógł pokazać swoich umiejętności w pełni. Szkoda, ale namieszać jak najbardziej może. Jak idzie o kogoś kto może pokonać GGG - nie mogę Was czasem czytać Krzychu "Pokazał sporo słabości Golovkina. Nie jest niezniszczalny. Potrzeba po prostu pięściarza kompletnego, który będzie miał movement, obronę, szybkość, technikę i cios. " Taki bokser to pokona każdego, ale to w niczym Golovkinowi nie ujmuje. Wiesz jaki jest problem? Pięściarza kompletnego nie ma. N'Dam może mu uciec, Lee może go trafić w punkt, Mayweather może sobie połamać na nim barki, ale na punkty wygra, Ward może go zaklinczować. Każdy z nich ma szanse, ale coś mi się wydaje że w limicie 154-168 funtów nie ma nikogo kogo bym stawiał za faworyta przeciwko Kazachowi. Kto tu jest kompletny? |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości