Głowacki vs Seferi - eliminator WBO
|
01-02-2015, 01:39 PM
|
|||
|
|||
RE: Głowacki vs Seferi - eliminator WBO
Z wczorajszych walk najbardziej sposobal mi sie Matyja i Glowacki. Pozostale meskie walki byly ponizej sredniego poziomu choc jak ktos lubi mlocki to walka Gudel-Rogowski mogla sie spodobac.
Glowacki mi sie bardzo podobal choc mnie przypominal...Bronera ![]() Na Bellew to tez zadziala, zreszta nie zdziwi mnie nokaut na Brytyjczyku. Dla mnie Glowacki faworytem.Podoba mi sie zachowanie Polaka po walce: szacunek dla rywala, pewnosc siebie, niechec do przecierania. Osobny akapit chcialbym poswiecic Piatkowkiej: w sumie wygrala dosc zdecydowanie i ponoc to juz jest poziom na mistrzowski pas (Ewa chce zdazyc jakis zlapac po walce z bitnymi Argentynkami, bo jak pasy pojada do Niemiec to o zwyciestwo bez ko bedzie ciezko). Ewa ma dobry cios i nawet fajnie sklada sie do ofensywy, ale obroną to ja jestem rozczarowany, nie zeby zebrala jakies czyste, ale u niej chyba w ogole nie istnieje pojecie wstecznego. No i dziwna ma garde, ale to ani plus ani minus ![]() Mam nadzieje ze jej kolejna walka tez bedzie tak latwo dostepna jak wczorajsza. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości