Rios vs.Alvarado III
|
14-01-2015, 09:03 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-01-2015 09:04 PM przez Wietnam.)
|
|||
|
|||
Rios vs.Alvarado III
Brandon Rios vs.Mike Alvarado III, 24 styczeń 2015. 1stBank Center, Bloomfield, Colorado, USA 12
![]() Trylogia nadchodzi, czas na trzecią potyczkę panów którzy bez siebie nie mogą żyć, , choć stawką pojedynku nie będzie żaden tytuł,emocji napewno nam będzie nam nie zabraknie, podobnie jak w poprzednich dwóch walkach,w pierwszej potyczce 13 października 2012 roku,byliśmy świadkami niesamowitej 7 rundowej,wojny z której zwycięsko wyszedł Brandon "Bam Bam,,Rios.Alvarado wyprowadzał 111 ciosów na rundę (aż 147 w piątej odsłonie!) . Druga walka była może mniej emocjonująca,ale statystyki jednak nie kłamią, obaj pięściarze, wyprowadzili w niej 1700 ciosów!Po wyròwnanej walce,jednogłośną decyzją sędziów zwyciężył Alvarado Jaki przebieg będzie miała ta trylogia,? Nikt chyba nie ma wątpliwości,że będziemy świadkami kolejnego emocjonującego wieczoru z głównymi rolami obu panów. W prawdzie technicznego boksu w starćiu Rios vs Alvarado raczej nie ujrzymy,wielbićiele szermierki na pięści nie powinni się zawieść! Rios:Nadchodzi trzecia wojna światowa kochani!To będzie niesamowita walka, już poprostu nie mogę się doczekać,! Poròwnam to do próby zaręczyn , trzeci raz spytam się go czy za mnie wyjdźie, ! Przygotujćie się na prawdziwą noc koszmaròw! Alvarado:Jestem gotowy na tą trylogię! Tutaj, teraz, gdziekolwiek.! Jesteśmy tutaj po to aby wyjaśnić kto tak naprawdę zasłużył na zwycięstwo, bo w dwie pierwsze walki były wyrównane, to jest przeznaczenie.do roboty.! Jak myślicie kto tym razem wyjdzie zwycięsko z tej batalii,? Na tej gali będziemy również świadkami innej ciekawej walki, w wadze super średniej, niepokonany Meksykanin Gilberto Ramirez Sanchez 30 (KO 24) -0-0 zmierzy się z Rosjaninem Maximem Vlasovem 30 (KO 15) - 1 (KO 0) |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości