Giennadij Gołowkin
|
29-12-2014, 07:49 PM
|
|||
|
|||
RE: Giennadij Gołowkin
(29-12-2014 07:35 PM)BMH napisał(a): Ja nie napisalem, ze pisales o Peterze iz ten sie zesral, tylko ze ty i tobie podobni doszukuja sie tego strachu(vide negocjacje Floyd-Manny), i o wszystko obwiniaja bokserow(vide Quillin-Korobov).Jezusie Nazareński, ty naprawdę masz problem z czytaniem ze zrozumieniem. Myślisz, że wg mnie wszystko zależy od boksera? Gdzie tak napisałem? A strach rozumiem przez wynikłe z chłodnych kalkulacji przeświadczenie, że się nie jest faworytem z jakimś bokserem i dlatego lepiej tej walki uniknąć. Kiedy mówię, że bokser X boi się boksera Y, to nie mam na myśli przerażenia jego osobą, tylko to, że jak X nie jest pewny zwycięstwa nad Y, to go unika. Czyli ujmując w skrócie X boi się Y. Czy tobie naprawdę wszystko trzeba tłumaczyć jak dziecku? A te prawdziwe tchórzostwo zarzuciłem tylko jednemu bokserowi. A jeżeli sprawia ci przykrość to, że ktoś krytykuje twego idola, to bardzo mi z tego powodu wszystko jedno. Z takich rzeczy wyrasta się najpóźniej w gimbazie. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 22 gości