Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 1 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wyróżnienia miesięczne - Czerwiec
06-07-2012, 08:59 AM
RE: Wyróżnienia miesięczne - Czerwiec
@Szakal
(05-07-2012 10:54 PM)Szakal napisał(a):  Dla przykładu Kostyra jak mantrę powtarza, że jego zdaniem "Mayweather wcale nie powinien być niepokonany, bo przegrał z De La Hoyą". Fani to podchwytują ("skoro tak mówi komentator to tak było, bo komentator przecież musi być kompetentny!") i potem rozpowszechniają te brednie... Swoją drogą, to czy tylko mnie denerwuje to że Kostyra cały czas gada że Oscar pokonał Floyda a o jego walce z Castillo nawet nie wspomni?

Mój komentarz pod tematem o Castillo:
(12-06-2012 01:48 PM)redd napisał(a):  Szlak mnie trafia gdy Kostyra przy każdej walce Mayweathera, powtarza głupotę że powinien on przegrać z ODLH, a nigdy nie wspomni o pierwszej walce z Luisem, gdzie wynik dla Castillo żadnym skandalem by nie był.
Smile

@Mastrangelo
Spoko, naprawdę nie męczą mnie trochę dłuższe komentarze, do tego jeżeli są napisane z sensem Wink Widzę, że patrzysz na punktacje walk z kilku perspektyw, co jest dosyć trudne. Mi to ciężko przychodzi. W sumie, jeżeli interesujesz się punktowaniem, to może założyłbyś na forum temat w stylu "punktacje walk", gdzie można by było pokazywać własne punktacje, albo podyskutować na temat werdyktów w konkretnych walkach?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
RE: Wyróżnienia miesięczne - Czerwiec - redd - 06-07-2012 08:59 AM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości