Wasz ulubiony pięściarz
|
03-10-2014, 11:48 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-10-2014 11:51 AM przez Krzych.)
|
|||
|
|||
RE: Wasz ulubiony pięściarz
Bernard Hopkins - za lata boksu na najwyższym poziomie, za udowadnianie na każdym kroku wyższości inteligencji ringowej nad siłą, za poziom jaki sobą reprezentuje, po prostu wzór dla wszystkich bokserów.
David Haye - za charyzmę, elektryzujący styl, świetnie uniki, genialną kombinację lewy-prawy, do tego za swoją postawę poza ringiem, gdzie jest na prawdę w porządku gościem, a wszystkie trash-talki i tym podobne to były tylko zagrywki medialne. No i ostatnio też za weganizm. Floyd Mayweather Jr. - za defensywę, piękną technikę, obnażanie i ośmieszanie fizoli, podejmowanie walk z większymi zawodnikami i dążenie do jak największych eventów. Można przymknąć oko na zachowanie poza ringowe. Guillermo Rigondeaux - za pokazywanie niedzielniakom czym jest boks, za obnażenie Donaire, no i oczywiście za całokształt umiejętności. Do tego wielki szacunek za to, że opuścił rodzinę na lata po to żebyśmy mogli zobaczyć ten geniusz bokserki, co mi się osobiście nie mieści w ogóle w głowie. Juan Manuel Marquez - za zajebisty styl, zajebiste walki, inteligencję ringową, podejmowanie wyzwań, a przede wszystkim za regularne pokonywanie Pacquiao. Szczególnie za czwartą walkę, bo to był dla mnie najlepszy moment przed cały czas interesowania się boksem. Erislandy Lara - kolejny z nierozumianych dlatego że jest poziom wyżej. Za technikę i konsekwencję w ringu, za iście na przekór idiotom wymagającym od niego wymieniania ciosów i walczenia jak debil, podczas gdy ma predyspozycje do inteligentnej walki. Steve Cunningham - za ogromne "jaja", podejmowanie każdego wyzwania aby zarobić pieniądze na utrzymanie rodziny i chorej córki, za brak kalkulacji, za to co sobą reprezentuje poza ringiem, ale też za świetne walki i bardzo dobrą technikę. Nie chce mi się na razie pisać więcej, kiedyś dokończę. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 44 gości