Moskwa 27.09.2014
|
28-09-2014, 10:30 AM
|
|||
|
|||
RE: Moskwa 27.09.2014
Ja dałem Diablo rundę 1 i 4. Po pierwszych 4 rundach gdy zdecydowana większość uderzeń Drozda lądowała na gardzie Polaka miałem jeszcze nadzieję, ale potem przewaga Drozda stała się bardzo wyraźna. Mastrangelo zamknął temat w jednym z postów. Za duża podnieta nastąpiła po pokonaniu wyczerpanego Greena (przegrywając do wiwatu na punkty) i także wyczerpanego i tragicznego taktycznie Czakijewa. Ja tam nigdy o boksie Diablo zbyt dobrego zdania nie miałem. I tak dużo osiągnął jak na wręcz patologiczną pasywność. Nazywanie tego "strategią" to żart. Włodarczyk miał dużo szczęścia, że Greenowi i Czakijewowi wysiadła "pikawa", bo inaczej przegrałby wyraźnie obie walki. Diablo z walk z Cunninghamem czy pierwszej z Fragomenim nie był taki tragiczny jeżeli chodzi o aktywność. Pod tym względem Polak na pewno przeżywa regres. Ale oceńmy na spokojnie walki Włodara o pasy:
-Cunnigham I (wał) -Cunnigham II (zasłużona porażka) Cunn to jednak klasa sama w sobie i Diablo nie przyniósł wstydu w tych walkach. -Fragomeni I (Niedoceniany występ Diablo. Włoch był wtedy w szczycie formy. Tamten Fragomeni dzisiejszego Włodarczyka zrobiłby 120-108.) -Fragomeni II (Dużo bicia w gardę. Diablo przełamał Włocha, który ewidentnie nie był w formie z walk z Krajem czy Erdeiem. Włodar zrobił jednak swoje i nie zamierzam przesadnie umniejszać tego zwycięstwa.) -Robinson (Żenujący występ z rywalem, który nie powinien dostać walki o pas.) -Palacios I (Drugi z rzędu żenujący pojedynek Diablo.) -Green (Fatalny występ przez 10 rund. Dziadek jednak w 11 rundzie wyglądał tak źle, że Włodar nie mógł tego nie skończyć.) -Palacios II (Tu nie mam zastrzeżeń. Fajna walka Polaka, ale nie wygrana do wiwatu.) -Czakijew II (Przez pierwsze parę rund wyglądało to tragicznie, ale Czakijew ewidentnie stracił siły i powtórzył się scenariusz z Greena.) -Fragomeni III (Tu nie ma co komentować. Ewidentny mismatch.) Bardzo mało ma Włodarczyk tych walk w którym wszystko było pod kontrolą i za które można go w pełni pochwalić. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 44 gości