Moskwa 27.09.2014
|
27-09-2014, 09:47 PM
|
|||
|
|||
RE: Moskwa 27.09.2014
Drozd potwierdził swoją wysoką klasę. Z Masternakiem wyglądał już dobrze, choć uważam że mógł wygrać jeszcze szybciej. Tyle, że on nie siadł na laurach po wygranej, tylko poleciał do Stanów jeszcze szlifować swój boks. Ciężka praca i talent - naprawdę świetny boks. Co do jego dyspozycji, to wiedziałem że jest dobry, tylko zastanowiło mnie jak wypadnie na tle zawodnika ze ścisłego topu. Dzisiaj zdał test na szóstkę i wiemy, że to real deal, a nie bokser jednej wygranej z Masternakiem.
Co do Diablo... Nie sądzę, aby był w stanie ograć tak dysponowanego Rosjanina. Nie te umiejętności, nie ta skala wyszkolenia i talentu fizycznego. Krzysztof był naprawdę solidnym mistrzem, choć po ostatniej wygranej odrobinę przecenianym... W każdym razie mam nadzieję, że jeszcze znajdzie pomysł na swoją karierę. W CW trudno mu będzie dopchać się do pojedynku o pas. Jest groźny, a do tego nie ma teraz argumentu w postaci tytułu mistrzowskiego. Jak Niemcy nie chcieli unifikacji, to co dopiero teraz. Kierunek Rosja też może nie być już tak chwytliwy jak wcześniej. Zobaczymy co z tego będzie. A tak a propos... Kiedy Werner z Wasilewskim przestaną produkować takie freaki jak Kołodziej i Wawrzyk, które przynoszą tylko wstyd polskiemu boksowi? Toż to odpowiedniki Węgrów z gal Wojaka, tyle że na poziomie mistrzowskim. Już wolę model prowadzenia Szpilki niż hodowlę mięsa armatniego. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 13 gości