Moskwa 27.09.2014
|
27-09-2014, 10:20 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-09-2014 10:21 AM przez kubala1122331.)
|
|||
|
|||
RE: Moskwa 27.09.2014
No to dzisiaj wielki emocje, dla mnie póki co gala roku. Na Kołodzieja nie liczę, ale jednak wymagam, że da niezłą walkę i może nawet przetrwa pełny dystans. Mam nadzieję, że zobaczymy Pawła z roku 2011 - 2012, gdzie naprawdę fajnie wyglądał w ringu. Naprawdę nie brałbym pod uwagę stylu zwycięstw z 2013 roku - tym razem i przygotowania i motywacja będą inne. Denis to wygra to pewne, ale wątpię, czy po takiej przerwie będzie się czuł pewnie już w pierwszych rundach. Liczę na dobrą i długą walkę.
Włodarczyk to jak piszecie, może być wszystko. Ale ja nie wiem czy Drozd to jeszcze poziom mistrzowski. Bo nawet z tym Masternakiem, to moim zdaniem jest zwycięstwo przeceniane. Mateusz nie pokazał wtedy nic, Drozd to wykorzystał. Jeśli Diablo tego nie wygra będę zaskoczony. Przeczucia to jedno, logika to drugie. A więc dziś jeden pas to układ optymalny. Z tym, że liczę na dużo lepszy występ Pawła niż większość z nas obecnych na tym forum. Metzger Z tego co mi wiadomo gala ma się skończyć przed 22.00. Najprawdopodobniej Kołodziej będzie się bił około 19.00, wcześniej walka kobiet, o 20.00 ten Rosjanin, którego nazwiska nie pamiętam i ok. 21.00 ma wyjść Diablo. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 48 gości