Adamek vs Chambers
|
20-06-2012, 06:36 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-06-2012 06:48 AM przez glaude.)
|
|||
|
|||
RE: Adamek vs Chambers
@kikas
No jednak dalej nic nie rozumiesz. Ale nie mam z tym problemu. Jeśli tak zależy Ci, żebym przyznał Ci, ze mam problem z "potknięciami" Adamka i przemawia przeze mnie frustracja nastolatka- zrobię to. KIKAS PRZYZNAJĘ MASZ WE WSZYSTKIM RACJĘ, JESTEM GÓWNIARZEM, KTÓRY NIEZDROWO SIĘ PODNIECA I NIE POTRAFI NAD TYM ZAPANOWAĆ. TWOJA DIAGNOZA MOJEGO STANU PO WALCE TOMKA Z EDDIEM OKAZAŁA SIĘ PRAWDĄ. ROZGRYZŁEŚ MNIE. A teraz konkretnie. Jeśli ktoś jest beznadziejny, nie zamierzam tego przemilczać- tylko mu to wytknąć. Nawet robię to dokładnie i piszę w jakich elementach jezt beznadziejny. Jeśli kiedyś coś było na niezłym poziomie, a teraz kuleje na całej linii, wytknę to. Jeśli założenia co do treningu, taktyki dla danego zawodnika są według mnie błędem trenerskim- lub gorzej, kompletnym brakiem wiedzy, skomentuję to odpowiednio. Adamek osiągnął dno w porównaniu z tym co sobą reprezentował na ringu w latach wcześniejszych. Tu już nawet nie ma co analizować, szkoda czasu, bo wszystko leży. Jak mówi amerykańskie przysłowie: "nie ma nic gorszego niż zmarnowany talent". Na szczęście to nie mój talent, ani moich dzieci, czy żony ![]() P.S. Nie zależy mi na zmianie twojego zdania, ani dyskusji kto punktował lepiej. Nie interesują mnie internetowe kłótnie. Wypowiadam swoje zdanie i tyle. Jeśłi masz inne, twoja sprawa. W demokratycznym kraju każdy ma do tego prawo. Pozdrawienia od "frustrata" ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości