Polityka ogólnie.
|
21-08-2014, 11:16 AM
|
|||
|
|||
![]() (21-08-2014 07:30 AM)Pakman napisał(a): W Polsce jest takie bezrobocie, że nawet sprzątanie kibli na Centralnym to błogosławeństwo.Nieprawda. Bezrobocie nie jest wynikiem braku pracy w ogóle, tylko braku pracy takiej jakiej bezrobotny by sobie życzył. (21-08-2014 07:30 AM)Pakman napisał(a): Bywam tam od wielkiego dzwonu i widziałem czasem imigrantów, ale chyba z Turcji, a nie Czeczenii, poza tym wyglądali mi na klientów, a nie noclegowiczówTurcy? Wątpię. Są za to Czeczeńcy, Dagestańcy, Ingusze i inne narody Kaukazu pn. I tak, są tam klientami, a nie noclegowiczami, bo mieszkania i zasiłki mają na koszt podatnika. Za to praca nie za bardzo ich interesuje (jaki frajer szukałby pracy skoro państwo go utrzymuje?). (21-08-2014 07:30 AM)Pakman napisał(a): Słaba Rosja to bardzo mocne USA, a dominacja jednego państwa w danym regionie nigdy nie działa korzystnie.Ja pierdziu... Koleś chce osłabienia sojusznika i wzmocnienia wroga. No oburęczny zwis rąk... (21-08-2014 08:33 AM)Pakman napisał(a): gdy Rosja osłabi się gospodarczo, to USA zostaną w wielu dziedzinach monopolistą na rynku europejskim.W jakich? |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 14 gości