Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 2 Głosów - 4.5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gala w Carson - StubHub Center (16.08.2014)
16-08-2014, 06:11 PM
RE: Gala w Carson - StubHub Center (16.08.2014)
Typy na dzisiaj:

Wilder powinien zwyciężyć w swoim stylu. Tutaj nie ma się nad czym zastanawiać.

Figueroa vs Estrada:
Nie widzę zdecydowanego faworyta. Nastawiam się na ciekawy pojedynek z wieloma wymianami. Minimalnie obstawiam Omara, choć po cichu liczę na niespodziankę.

Bika vs Dirrell:
Wydaje mi się, że Bika prochu nie wymyśli. Dirrell za to powinien wyciągnąć wnioski z pierwszej potyczki i być lepiej przygotowany na brudny boks Sakio. Już w ostatnim pojedynku lepszy był Amerykanin. Teraz powinien zaprezentować się jeszcze lepiej. Myślę, że Dirrell na pkt, choć czasówka na twardzielu Bice by mnie nie zdziwiła. Już w pierwszej walce Anthony pokazał, że może zranić rywala. W każdym razie nastawiam się na ciekawą walkę.

Porter vs Brook:
Swego czasu jarał mnie boks Brooka, ale z czasem jakoś przestał mnie zachwycać. To fajny zawodnik, przyjemnie się go ogląda, ale wydaje mi się, że tak silne i dynamiczne zwierzę jak Porter po prostu się po nim przejedzie. Brook nie ma świetnej defensywy, zawsze coś wyłapie i myślę, że tak samo będzie tym razem. Brytyjczyk jest silny fizycznie, ale wydaje mi się, że Shawn jest jeszcze silniejszy. Porter powinien być niewygodny dla Brooka, ze swoją siłą, dynamiką i kondycją. Stawiam na czasówkę na Brytyjczyku w środkowych rundach.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
RE: Gala w Carson - StubHub Center (16.08.2014) - redd - 16-08-2014 06:11 PM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 8 gości