Moskwa 27.09.2014
|
09-08-2014, 09:59 PM
|
|||
|
|||
RE: Moskwa 27.09.2014
Tzn. ja nie znam właściwie w ogóle sytuacji, nawet tego Punchera nie oglądałem. Nie wiem ile Diablo ma na koncie, czy ma dziecko z nieprawego łoża i musi na nie łożyć (taki komentarz mi wpadł w oko ) czy może złapał jakiegoś doradcę, a może w ogóle Jonak go skontaktował z Gocewem, a może jeszcze zazdrosny jest o Szpilkę albo Kołodziej dostanie więcej za Lebiedewa, nie wiem
Na pewno zgrzyta coś w KP, nie pierwszy zresztą raz. Włodarczyk może być sfrustrowany, bo widzi, że pomimo przecież swojego wysokiego poziomu sportowego nie zbija kokosów, bo wciąż brak unifikacji (tu dopiero możemy mówić o jakimś prestiżu, wyzwaniu sportowym, itd), bo Wasilewski jakby nie ma na tym poziomie siły przebicia. Słabo to widzę, mam nadzieję, że do walki z Drozdem dojdzie i Diablo to wygra, ale co potem? Rewanż z Czakijewem? Miałem jednak nadzieję na kierunek USA, co prawda cruiser tam w sumie nie istnieje, ale fajnie byłoby zobaczyć Włodarczyka w walce choćby z tym Floresem z komentarzem SHO Przedstawiłby się ładnie widowni, to mógłby choćby i w ciężkiej spróbować, chociaż słabo to widzę, ale jeśli nie da się unifikować, to jakie są alternatywy? Zastanawiam się jeszcze jak to wygląda u nas, że nie ma nawet planów by zrobić obronę Włodarczyka w Polsce. Pewnie dlatego, że Polsat ma teraz inne opcje, a kto inny wyłoży pieniądze. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 49 gości