Polityka ogólnie.
|
31-07-2014, 12:07 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-07-2014 12:10 AM przez KrychuTMT.)
|
|||
|
|||
RE: Polityka ogólnie.
Skoro dla Ciebie lewactwem jest to, że nie usprawiedliwiam żadnej strony która dopuściła się ludobójstwa to wybacz, ale mogę tylko się zaśmiać. Izraelska walka z terrorystami (HAMAS,inne szmatogłowe pojeby)jest w pełni uzasadniona, bo ten kto podnosi rękę na bezbronnych/nie winnych musi zostać ukarany. Jednak Żydzi w swoich działaniach postępują tak samo jak ich przeciwnicy, więc zasługują na potępienie. Nie będę zastanawiał się którzy bandyci mają więcej racji, bo nie umniejsza to w żadnym stopniu ich win.
Gdyby Żydzi walczyli z Hamasem, a nie cywilami to byliby przeze mnie chwaleni jak bohaterowie z wołyńskiego AK, tamci ludzie byli w o wiele gorszej sytuacji, a zachowali honor i nie upodlili się jak ich oprawcy z OUN-UPA. Odczuwam zajebistą satysfakcję kiedy czytam posty osób które oskarżały mnie o faszyzm, antysemityzm Bóg wie co jeszcze, a teraz sami przyklaskują ludobójstwu dokonywanemu przez wojsko izraelskie. Jak widać fanatyzm jest niezdrowy i potrafi wyzbyć z osoby wszelkie "ludzkie" zachowania. "Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 130 gości