Chisora-Fury II
|
22-07-2014, 10:16 AM
|
|||
|
|||
RE: Chisora-Fury II
Nie no jak zrozumiale, piec dni przed walka to on sobie z cieniem mogl trenowac albo potarczowac, chyba ze zlamal te reke na tarczy -_-
Dla mnie zenujaca sytuacja, no kurde piec dni przed walka cos takiego. Moge zrozumiec skrecenie nogi gdzies przez przypadek albo ze mu woda kolonska spadla na noge i rozwalila palce ale nie ze zlamal reke na treningu piec dni przed walka. Albo brak rozumu albo brak odpowiedzialnosci, zlamanie musialo sie wziac z jakiegos przeciazenia a kto sobie robi takie przeciazenia kiedy "jest w najlepszej formie w karierze, gotowy na 120%". Chlopa ratuje tylko fakt ze on wychodzi do kazdego w HW wiec o podlozeniu sie nie ma mowy. Fury niech lepiej przed nastepna walka sobie zazyczy jakiegos ubezpieczenia. A co do Floyda - Floyd skupiajacy sie na precyzji i obronie a nie na sile ciosow to raczej krzywdy sobie nie zrobi na treningach. Ja jeszcze nie slyszalem o szkole treningu przed walka ktora zaklada jakies agresywne cwiczenia 5 dni przed walka. Juz predzej w druga strone, bywa ze bokserzy ostatni tydzien tylko lapia swiezosc na tarczy/biezni i nic wiecej. Nie no, zbulwersowal mnie Dereck i jego sztab. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 39 gości