Polityka ogólnie.
|
26-06-2014, 08:54 AM
|
|||
|
|||
![]() (26-06-2014 07:20 AM)Matys napisał(a): Ależ jak najbardziej tak jest. Nie chodzi o żadne zarażenie się, po prostu tak się często zdarza, zwłaszcza jeśli osobą, która podświadomie upodabnia się jest dziecko. Tylko to znowu są ciekawostki, anegdotki starszego pana, opowiadane przy obiedzie, z których wyciągasz wniosek, że Korwin planuje izolować inwalidów.Zaraz każdą wypowiedź Korwina będziesz nazywał anegdotką starszego pana. I słusznie, bo sam Korwin jest anegdotką. Ale jego wypowiedzi o niepełnosprawnych jest tyle i w takim kontekście, że nie da się tu mówić o żadnych żartach. Poza tym nigdzie nie powiedziałem, że Korwin planuje izolować inwalidów. On chce, aby oni sami się izolowali. A co do upodobniania się do niepełnosprawnych, to co mogę powiedzieć? Szczyt ciemnoty i zabobonu. Matys, ile masz lat? 80? Jak chodziłem do szkoły to przez kilka lat mieliśmy w klasie kolegę niepełnosprawnego w stopniu bardzo znacznym, tzn nie mógł normalnie mówić, chodzić o bieganiu nie mówiąc. Cały był powykrzywiany. I nikt z nas ani trochę się do niego nie upodobnił. Jestem całkowicie zdrowy mimo, że mam znajomych z porażeniem mózgowym itp. Także takie bajki wciskaj swojej babci. Może tez zagłosuje na Korwina. (26-06-2014 07:20 AM)Matys napisał(a): Przytocz mi proszę jakieś źródło, z którego wywodzisz, że Korwin pochwala pedofilię i planuje i chce izolować inwalidów (tylko dlaczego ma ich w partii i wystawia na listy wyborcze?)Nie chce mi się teraz szukać tych wypowiedzi, bo było ich mnóstwo, ale widzę, że dopiero niedawno zostałeś korwinistą, więc Ci pomogę. Oto jeden cytat z jego bloga: "Od tysięcy lat ojcowie (a czasem i matki ) molestowali seksualnie swoje dzieci. Jednak na ten temat panowała zmowa milczenia i słusznie." |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 47 gości