Stevenson vs Fonfara
|
26-05-2014, 10:12 AM
|
|||
|
|||
RE: Stevenson vs Fonfara
Dla mnie to raczej przesadna pewnosc siebie i swoich prognoz.
Rownie dobrze kapral mogl napisac: "w mojej opinii Fonfara nie ma zadnych szans na ustanie walki ze Stevensonem". Ja tu hejtu nie widze. A ze brak argumentu - przy nastepnej walce Rigo pewnie napisze "Rigo na luzie na punkty" bo w takich przypadkach to argumentacja jest podmiotem domyslnym. Rigo jest technicznym przekoksem, Stevenson nokautuje wszystkich, a Fonfara ma braki w obronie - w niektorych przypadkach brak argumentu nie przeszkadza bo argument jest oczywisty. Hejtem bylyby teksty w stylu "Glupi Fonfara gdzie on sie pcha z taka obrona do Adonisa, co za down, padnie w pierwszej polowie walki, hehe, lol". Haslo "Fonfara przegra w rundach 1-6" to tylko haslo. Od tego jak ubrane w slowa zalezy czy jest hejtem czy nie (w mojej opinii)? Jakby Szpilka mial za miesiac walczyc z Kliczko to tez bym napisal "Jak Artur przetrwa do 6. rundy to bedzie cud" gdzie tu hejt? To po prostu realna* ocena sytuacji i przedstawienie wlasnego typu. *- oczywiscie boks jest pelen zaskoczen co pokazal Maidana czy Fonfara. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 46 gości