Stevenson vs Fonfara
|
25-05-2014, 01:17 AM
|
|||
|
|||
RE: Stevenson vs Fonfara
Nie no, Campillo to jest czołówka techników w ogóle, a może i najlepszy technik w półciężkiej - nie ma co go dyskredytować ze względu na to, że jednak te walki przegrywa. Fonfara jest.... taki no... przaśny. Ale Stevenson to nie jest jakieś bokserskie bożyszcze, które jest drugim Floydem, tylko z petardą w łapie - myślę, że prędzej Fonfara padnie ze względu na własną nieuwagę i jeden z wielu typowych ciosów Stevensona dojdzie, a nie dlatego, że Stevenson wyprowadzi jakieś ultraprecyzyjne uderzenie przed którym nie można się zasłonić (takie wyprowadził Kovalev w ostatniej walce, pierwszy nokdaun, zrobił na mnie duże wrażenie).
Co do tych cyferek, to tak przygaduję a na playstation w sieci mam właśnie taki zryty: wszystkie pomysły były już zajęte i zirytowany wklepałem coś w stylu "dhalfgat[oeuw" no i jak teraz gram w fife albo fight night przez sieć to widnieje właśnie pod takim żałosnym nickiem (swoją drogą to ma plusy bo rywale myślą, że jestem jakimś gimnazjalistą i zostają niemiło zaskoczeni ]:->) |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 29 gości